Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
БЈТ оваа година ни рече дека за прв пат ќе спојуваат на колоквиум теорија и задачи заедно.
Инаку физика имам слушано дека за теорија треба да знаеме да раскажуваме лекции, јас сум кај Маргарита. Можеш да наведеш тип прашање како изгледа?

odete vo kopirnica imate prashanja od site temi. istite se pagjaat

Колеги дали некој ги има прашањата што се паѓаат на колоквиум по Онови на електротехника 1 ?

БЈТ оваа година ни рече дека за прв пат ќе спојуваат на колоквиум теорија и задачи заедно.
Инаку физика имам слушано дека за теорија треба да знаеме да раскажуваме лекции, јас сум кај Маргарита. Можеш да наведеш тип прашање како изгледа?
Е тоа не знам ама прашајте си пак дали ако положите само едното, другото ќе можете на испит или се отпоново, ова мислам дека варира од професорка до професорка.

Брача 1ва сум на факултет и ова ке ми биде прв колоквиум дали ќе може некој да ми постира слика од било кој предмет од колоквиум само за да видам како излгеда !!

Брача 1ва сум на факултет и ова ке ми биде прв колоквиум дали ќе може некој да ми постира слика од било кој предмет од колоквиум само за да видам како излгеда !!

Имаш на e-курсеви примери од колоквиуми што поминале претходните години.

Имаш на e-курсеви примери од колоквиуми што поминале претходните години.

abe ne mozam da se reggistriram , bara da se regg za da mozam da gi gledam , a ako ne te mrzi mozis da kopiras po fizika i po matematika 1 od prva godina

abe ne mozam da se reggistriram , bara da se regg za da mozam da gi gledam , a ako ne te mrzi mozis da kopiras po fizika i po matematika 1 od prva godina

Не бара регистрација туку најава. Корисничкото име ти е број на индекс, лозинка матичниот број.

Памти некој пример прашање физика што даваат на тие тестчињата на заокружување?:icon_lol:

треба и годината да ја пишеш, пр. 29/2013 или пробај со 029/2013

nejki brat .. :| aj te molam ako mozis da se najavis stajmi tvoj i ndeks i maticniot da vidam ako ne tie problem mislam
--- надополнето: 28 октомври 2013 во 20:40 ---
Ајде бе помагајте :D

Кои способности треба да ги имаш за да започнеш со учење ЕЕС ? со различно средно образование ? Фала многу :)

Се извинувам но дали некој има број или препорака за професор што би држел часови по математика1 ?

Кои способности треба да ги имаш за да започнеш со учење ЕЕС ? со различно средно образование ? Фала многу :)

доволно живци за кинење за да ја поминиш прва година со математиките, после е лесно..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom