Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајдее... и од загреб ли сте изгубилеццццц, не го гледав мечот што е финтава со Самсоненко?
Као демек вие не изгубивте од нив пред 2 години во ЛШ ?
Ајдее... и од загреб ли сте изгубилеццццц, не го гледав мечот што е финтава со Самсоненко?
Финтата е што човекот најверојатно сака да проба дали можи да биди ракометен тренер, а што можи да биди подобро од тоа да си го водиш сопствениот клуб. Тој ги држеше тајмаутите и изиграваше Лино Червар на клупата со делење советии го имаше најверојатно најјакиот тајмаут досега ''сега 5 минута играме споро''
![]()
Да бе стварно ццц од моменталниот шамион на СЕХА лига, изгубивме во гости ццц
Не ја гледаше утакмицата, игравме со втор состав, пошто кај вас нели кога фали еден од бековите, играте со младите и вториот состав, така и кај нас Душебаев и Растворцев не играа, па ги пуштивме дечкиве од втор состав да се пробаат, воиграат и да вежабаат некои акции.
Павле брат, човекот за кого зборуваш сигурно барем едно 100 пати има повеќе познавања за разлика од тебе, он барем сигурно им ги знае имињата на играчите што играат во Вардар, или пак што требало да дојдат во Вардар.![]()
Па и треба да им ги знае имињата, он ги купуваше, после толку пари фрлено, срамота би било да не им ги знае. Само нема нешто искуство како тренер,Павле брат, човекот за кого зборуваш сигурно барем едно 100 пати има повеќе познавања за разлика од тебе, он барем сигурно им ги знае имињата на играчите што играат во Вардар, или пак што требало да дојдат во Вардар.![]()
Па и треба да им ги знае имињата, он ги купуваше, после толку пари фрлено, срамота би било да не им ги знае. Само нема нешто искуство како тренер,битно има желба. Што направивте со нов тренер ќе носите некој или Самс ќе ги води? Се зборуваше за Каменица после отказот од Ловќен дека може ќе дојде кај вас?
За мене пак е подобро од кога отиде Зоран, резултатите не се лоши, не се играат цело време истите играчи (мада треба многу повеќе да им дава шанса и на другите барем во СЕХА лига) тренер секако дека треба и ќе се донесе, не се знае кој ќе биде, шпекулации има колку сакаш ..И на мене не ми се допаѓа тоа што го прави Самс во моментов, се надевам дека ќе се донесе квалитетен тренер, останува да видименема потреба да се грижи Павле
![]()
За мене пак е подобро од кога отиде Зоран, резултатите не се лоши, не се играат цело време истите играчи (мада треба многу повеќе да им дава шанса и на другите барем во СЕХА лига) тренер секако дека треба и ќе се донесе, не се знае кој ќе биде, шпекулации има колку сакаш ..И на мене не ми се допаѓа тоа што го прави Самс во моментов, се надевам дека ќе се донесе квалитетен тренер, останува да видименема потреба да се грижи Павле
![]()
Исто како што нема потреба и некој да се грижи за '' случајот Станич''