Misery
30% off
- Член од
- 3 април 2011
- Мислења
- 1.598
- Поени од реакции
- 2.394
У PBC се продава креатин некој, незнам што производство беше, 1100 ден. е кг, и е монохидрат со B6.
Искрено, до сега мене сите исто ми делувале креатини, ама ова ме дума со б6 пошто е (иако ко што прочитав на 5 грама , 0.3 се Б6), некој да не има пробано на своја кожа?
Да фрлам 1000ка (пошто ионака ми е најефтина варијанта) или да си се задржам на стандардот од Dymatize ?
Него и ефедрин се наоѓало кај нас?
Искрено, до сега мене сите исто ми делувале креатини, ама ова ме дума со б6 пошто е (иако ко што прочитав на 5 грама , 0.3 се Б6), некој да не има пробано на своја кожа?
Да фрлам 1000ка (пошто ионака ми е најефтина варијанта) или да си се задржам на стандардот од Dymatize ?
Имаш ефекти од албутерол? Лично, ни кило со 500kcal дефицит за 4 недели, а со клен после 5-6 дена одма имав.Сега чекам да стигне трибулусот, се мислам кој монохидрат да го земам, за протеин пари немам, пумпач уште помалку и имам 400 парчиња Амино 20000, го собирам сите работи и ќе почнам да ги пијам некаде декември месец или ноември при крајот. Ако соберам кеш планирам и јануари и февруари да се испукам вака и после пак албутерол + ефедрин за чистење за на плажа![]()
Него и ефедрин се наоѓало кај нас?