Моментална физичка состојба (слики)

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256

43 дена трансформација. Пред 67кг, После 71
се погодил стекот последниве 43 дена;)само напред добар си, само висината ме интересира?

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
180, иначе вечинум muscle memory, не бев бежбал скоро 4 месеци пред тоа.
на 180 висина, 71кг уште си слаб со маса :D, али добра основа имаш така само напред, од мене совет терај на маса до мај бидејќи си доста чист али гледај на чист bulk, + 500ккал макс, и дури во мај месец удирај чистење месец и пол до два ќе бидеш топ за летото.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.485
Поени од реакции
3.299
homemade or Теретана?
само со белки и пиленце протеин ова она или со малку помош?
Oсновата во теретана, сега веќе подолг период вежбам дома. Од суплементи не пијам ништо.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.485
Поени од реакции
3.299
Брат не се замарам многу со исхрана ако мислиш на броење калориии и такви работи.. Исхраната ми е обична.
На еден оброк јадам дур не сум сит, обично имам 4-5 оброка дневно, од кои еден е овошје, најчесто банани.

За ручек обично јадам пилешко со ориз, скуша или ослиќ со варени компири, стек со грашак, мусака со говедско мелено (чисто), спанаќ со јајца или со ќофтиња исто од говедско, леќа, грав... Еднаш до два пати месечно јадам свински ребра со печени компири.. Успат нели салати, пиперка, патлиџан, зелка итн.
Доручек и вечера најчесто сендвичи во кои комбинирам некои од следниве работи: путер, сирење, кашкавал, печеница, паштета од стек (не купечка, сам си ја правам), ајвар, конзерва туна или сардини, јајца.. Јадам само црн леб и со три оброка во денот пијам шоља јогурт.
После тренинг најчесто го јадам месото што останало од ручек или од претходните денови ако има останато нешто копанче, стекче итн..

Не јадам: теста и тестенини, никакво благо или шеќери, мрсни манџи и јадења, бел леб, бели пецива, било какви вештачки храни.
Oд пијалоци пијам само вода и јогурт, и неколку пивца во неделата, тоа не пратам баш ама на едно седнување повеќе од 2 пива не пијам.

Вежбам 7 дена во неделата, одмарам кога има некои поголеми празници и кога одам по одмори. Тоа е.

S

Stef Bachatero

Гостин
Период на маса,развој на грб.
1401667_681522705199525_2043343293_o[1].jpg
--- надополнето: 24 октомври 2013 во 13:47 ---

Член од
29 март 2013
Мислења
4.708
Поени од реакции
4.552
178 со 76 кила, па со надеж толку да останат и кога ќе се чистам :icon_lol:

Нема шанса, со оваа мускулна маса на нозе и раце 76кг, јас сум 178, дупло послап во раце и нозе и сум 76 кила, добро сеа јас имам малце вишак на стомак али пак;)

Kajgana Shop

На врв Bottom