Наташа Радио Милева Мара
Проф. Др. Маг. Мами
- Член од
- 29 април 2005
- Мислења
- 3.835
- Поени од реакции
- 1.118
Боже колку е маленка Македонија Птица ќе ја прелета за 2 саата Ама ако најубава е...Околу 200-210...тука некаде...
Боже колку е маленка Македонија Птица ќе ја прелета за 2 саата Ама ако најубава е...Околу 200-210...тука некаде...
фала на инфо.Околу 200-210...тука некаде...
каква журка ќе има ? и кога ?abe dojrancani kazite nesto za taa zurkata so ke bide na aleks bich plazata
ke ima li narod,prva li godina e ova sega ili imalo i minatite godini i so e najvazno ke ima li dojrancanki
каква журка ќе има ? и кога ?
I jas sakam da znam de Dojrancane aktivirajte se malce)
sakam da odam ova leto vo dojran da ne znae nekoj kakvi se kampovite vo dojran primer pelagonija i kolku e cenata za nokevanje?:nesvest:
hahaa cuti.. si broev jas.. na edna noga 50 .. na drugata ush' tolku.. :icon_mrgr odime letovo pak..vo avgust ama hhh:je:Многу комарци има, лом ме праат кога идам у Дојран
e za noken zivot nema basok za zurkata ali dali ima noken zivot vo dojran za mladi iskreno ne sum bila 5 godini i me interesira diskoteki kafici plazi i sl???????
Добро кажано...се согласувам......иако си забравил да кажаш и оти у таргет има дабче за 40ден...и може да се напрааш најлон ќесе од Тинекс...Ја имам куќа, спомени и планови да идам пак у Дојран.
Дојран е најпрекрасното место у МК. Таму моеш:
а) да кулираш
б) да пиниш батерии
в) да твориш научен труд
г) едноставно да тераш одмор
д) да ебеш моми од источните краишта
ѓ) да тркнеш до стојаково и куќата да си ја напраиш вселенски брод
е) од све по малце
ж) човековиот ум има неограничени можности
и така.
Дојран рулз. Едвај чекам да идам да ја испунам точката е) со нагласок под а), б) и ѓ)
Ако можеш пиши колку е цената од човек за една вечер.Syper e u Dojran i ima zurki i nokjen zivot
Ina4e i kaj mene se izdava sobi u Dojran
koj e zainteresiran za sobi contact msn : michael.scofield@live.com pozz