Кога почнавте да се бричите?

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување
глдаш дека има и други што земале прво ножици

Ако употребуваш ножици не е бричење, брич = бричење .
Ко ќе одиш на бербер му викаш дај избричимија глата со ножици?

Боби, ај признај дека ти си мазен како путка!
Не бе Фемче. Моментално си носам брадичка, ама признавам дека мојата брада неможе да биде толку бујна и густа како твојата долна шумичка ;)

Патем да се надоврзам на темата, јас започнав кога бев осмо :)

Не бе Фемче. Моментално си носам брадичка, ама признавам дека мојата брада неможе да биде толку бујна и густа како твојата долна шумичка ;)

Zarem si postar od osmo oddelenie?

Zarem si postar od osmo oddelenie?
Имам 22 години, а тоа што на почетокот на форумов се претставив како малолетен е моја грешка. Да не идеме многу офтопик.
Позз

Нормално дека не може кога сеуште си во пубертет. Ама без гајле, мавај се контра и влакното ќе се зајакне. ;)

а како мојата интимна флора?

Нормално дека не може кога сеуште си во пубертет. Ама без гајле, мавај се контра и влакното ќе се зајакне. ;)

Не сум во пубертет. Имам и контра пробано, ама како шумичето твое не може ;) :*

Не сум во пубертет. Имам и контра пробано, ама како шумичето твое не може ;) :*

1384163_659597184071322_1270550978_n.jpg

У седмо го средив првпат бркот со крем за депилација.Со жилет почнав крај на осмо,а брада тек крај на прва,почетoк на втора средно негде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom