Кога почнавте да се бричите?

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување
Ја негде почнав прва година средно и тоа со мали ножички xD пошо знаев ако пукнам брич ќе ми порасне поише али после фатив морав не се трпеше... сеа со бикче си терам али сакам машинка пробав неколку пати со машинка грми, само се надевам нема така поише и побрзо да расте сеа за сеа нема гајле,таман неќам до крај да ја избричам подобро стои со малце брадиче,тасма ко детенце

Sent from my GT-P3113 using Tapatalk 4 Beta

во 7мо одделение за старт на новата учебна година :cool:

Во 6 одделение,сигурно сум мислел така на таков начин побрзо ќе созреам и пораснам:facepalm: Беше некој вид на тренд,другарчето од клас кое почна прво да се бричи беше кул во очите на другите,сите го гледаа со восхит а потоа се ипостави дека се наметна и како алфа-мажјак во групата:)После некое време почнавме и другите,како негови верни следбенци,иако може да се каже дека многу ми пречеа пубертетските бркчиња,да бидам искрен.

Некаде во текот на средното образование на некои 15-16 години кога и првпат почнаа да ми растат ситни влакненца на брковите а потоа и на брадата ... упс од тогаш до сега се поминати некои 11 години сега ако не се избричам ден-два ко со лавовска грива ќе станам !

седмо одделение кога почнаа и другите од класот и почнав прво со ножици

пошо со ножици се делат
со ножици помалку да раснат зашто ако земев со брикчето од одма се помногу и помногу ќе беа ама после земав тоа бикчето зашто не одеше работата

колку фоликули имаш, толку и влакна, шо ти смени

7 мо мислам бев или 8 мо. И то со брич уште одма почнав :) ама 1-2 минути работа беше.

До пред две години стандард е овај евект после бричење. И најмногу што ме нервираше , се бричам одам дао продавница да си купам цигари 22 години лична карта ми барат :)

aWZ6y2n_460sa.gif

6то почнав да се бричам, прво со ножици пробав xD. Али одма на второто бричење употребив брич :)

не го бричев мовот до прва година средно, yeah they called me mr.sex

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom