Препораки за игри

Член од
16 мај 2012
Мислења
27
Поени од реакции
0
кажете некоја доста играна mmorpg во моментов
--- надополнето: 21 октомври 2013 во 15:39 ---

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
--- надополнето: 21 октомври 2013 во 15:39 ---
Dragon's Prophet ја играм јас ... не е уште усовршена малце сецка али добра е .

Член од
29 март 2013
Мислења
4.684
Поени од реакции
4.533
Нешто во стилот на Скајрим да предложи некој, мислам на понова не Обливион. :D

Член од
10 октомври 2012
Мислења
41
Поени од реакции
15
Нешто во стилот на Скајрим да предложи некој, мислам на понова не Обливион. :D
Инаку играта не се вика Скајрим туку The Elder Srolls: Skyrim или Oblivion :))) А за игри Dragon Age, The Witcher и Fallout би ја препорачал али друга тематика е...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Инаку играта не се вика Скајрим туку The Elder Srolls: Skyrim или Oblivion :))) А за игри Dragon Age, The Witcher и Fallout би ја препорачал али друга тематика е...

А ти се викаш somebody you used to know? Сите ја знаеме и тоа точно како се вика ама нема да ја пишуваме цело време The Elder Scrolls V: Skyrim.

Иначе Dragon Age II е нешто најблиску иако не е тоа-тоа.

Член од
10 октомври 2012
Мислења
41
Поени од реакции
15
А ти се викаш somebody you used to know? Сите ја знаеме и тоа точно како се вика ама нема да ја пишуваме цело време The Elder Scrolls V: Skyrim.

Добро ај да се прајме паметни тогаш.. Прочитај убаво шо пишал пријателот, те молам
--- надополнето: 24 октомври 2013 во 13:09 ---

И не сватив шо е со дали се викам somebody you used to know?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Добро ај да се прајме паметни тогаш.. Прочитај убаво шо пишал пријателот, те молам
--- надополнето: 24 октомври 2013 во 13:09 ---

И не сватив шо е со дали се викам somebody you used to know?

Е добро де пишал, голема работа, сите знаеме за што мисли.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.684
Поени од реакции
4.533

Добро пријателе, фала за информацијава ;)
А јас па една година ја играм и не знам како се вика, срам да ми е... :icon_lol:

Член од
29 март 2013
Мислења
4.684
Поени од реакции
4.533
Член од
10 октомври 2012
Мислења
41
Поени од реакции
15
Ахахахаха остај го де, се гледа дека е некое ситничарче. :facepalm::D
--- надополнето: 24 октомври 2013 во 13:36 ---

Од сеа вака ќе практикувам... ;)
Не сум ситничар и нишо лошо не реков само те поправив и ти предложив неколку игри. ццц ова само кај нас го има еј

Член од
29 март 2013
Мислења
4.684
Поени од реакции
4.533
Не сум ситничар и нишо лошо не реков само те поправив и ти предложив неколку игри. ццц ова само кај нас го има еј

Фала за предлогот на игрите, ти реков и погоре, за малце ќе ја сметнев Dark Souls ама оваа Dragon Age 2 е подобра, е сеа за другово, :icon_mrgr: немаше чоек на форумов шо не ме сфати за шо зборувам само ти ми најде мана хаха, тоа беше интересното, само да не ме сфатиш погрешно, јас не се налутив само ми беше интересно зошто да се фатиш за толку глупава ситница ме разбираш? ;)
Тоа ти е исто ко да го зајадиш некој оти рекол дека Земјата има тркалезна форма а не елипсоидна. :pos:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
И еве уште еден непочитувач на мајчиниот јазик.
Поточно е да напишеш Скајрим отколку „Skyrim“ оти си во Македонија и зборуваш и пишуваш на македонски јазик.

Е ај сеа, добредојде на форумов. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom