Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ми се смеете и ќе ме цитирате можеби вечер (ако го испукат Јуве :icon_mrgr: ), ама многу се изнервирав од еден коеф. Гледам да даде гол Реал 1.05, а да не даде 5. И онака уште од некни ми залича на некој тежок натпреавар, дури мислам дека ќе заврши 0-0. Затоа јас вечер на ситен лист ќе го играм Реал гол да не даде. Па тие ако сакат и 4 нека дадат :D

Ќе ми се смеете и ќе ме цитирате можеби вечер (ако го испукат Јуве :icon_mrgr: ), ама многу се изнервирав од еден коеф. Гледам да даде гол Реал 1.05, а да не даде 5. И онака уште од некни ми залича на некој тежок натпреавар, дури мислам дека ќе заврши 0-0. Затоа јас вечер на ситен лист ќе го играм Реал гол да не даде. Па тие ако сакат и 4 нека дадат :D

Eдна Фиорентина им спука 4 гола на Јуве за 15 мин, Реал да не даде цела утакмица?
Па тоа е научна фантастика :D

Има убава причина зошто е 5 коеф, Реал на 19/20 има дадено гол или повеќе дома.
Едино, Атлетико Мадрид си отиде со clean Sheet, па чисто се сомневам дека ке се случи тоа 2 пати во 5 меча

Шајхтор реално може да си излезе ТМ2,не е за потценување тимче како Шајхтор,не знам што се дешава со коефицентиве,небаре Баер игра против Тромзо.

Лани Баерн-Јуве ја пишав така првата. Што ми се досмеа таа што уплаќаше. :D
И со право, Алаба ме поздрави уште во прва минута. :D

Eдна Фиорентина им спука 4 гола на Јуве за 15 мин, Реал да не даде цела утакмица?
Па тоа е научна фантастика :D

Токму на тоа сакам да ги фатам сите, на споредбата со Фиорентина што е многу лоша. Совет од мене ако го пишете да губи Јуве, обидете се да го тргнете влијанието од неделниот натпревар против виолетовите. Ако сте имале намера пред тоа да го играте, играјте го. Но, ако показател за да го играте ви е натпреварот со Фиорентина, тогаш избегнете го. Онака без некоја причина, бидејќи има и подобри натпревари за вечер за играње.

Сеа земав билтен од Спортлајф и глеам има нова игра 1 и ГГ,2 и ГГ.
Значи домашната екипа или гостинската да победат,ама да има голови и на едната и на другата страна ?
Ако е така,интересна игра:D

За веЌер од мене

Андерлехт тм2
Ако ПСЖ на овој успан Андерлехт не му лупне два гола,нека се закопа одма.

Леверкузен ГГ3+
Баер дома си е стандардно добар,и дава голови,а и прима,а Шајхтор ни малку не е наивна екипа,си имаат одлично склопено тимче составено од украинци и бразилци таленти.Ќе дадат барем еден гол,јас на уште едно ливче ќе ја одиграм тм2,вреди да се проба.

Бенфика гг3+
Не знам зошто,ама се накај овој тип ме влече утакмицава.Бенфика оваа сезона не е ништо посебно,а Олимпијакос е непредвидлив тип,у напад го имаат оној Митроглоу или како и да се презива.Савиола ако не се лажам потпиша за нив.

Галата ми е најголем 1 и тм1.
Копенхаген ќе се посветува на домашното првенство,а Галата ќе сака да се извади за бламажата против Реал и да покаже дека бодот во Торино не е случаен.
Снајдер,Дрогба,Јилмаз,Риера ќе им ги истурат цревата на данците.

Манчестер исто така 1 и тм1.
Едноставно не може две текми по ред да биде ебан Манчестер,не е во негов стил :D
Сосиедат не е искусен во европските натпреварувања,а Јунајтед ќе се вади за бламажата против Сотон.

Мадрид 1+ 1пп 2+ 2пп
Реален тип според мене,ако се знае дека и двете екипи се разигруваат повеќе во второто полувреме и тогаш ги даваат повеќето голови.
Во прво ќе падне барем еден гол.

Во кладилница начекав на интересни типови...

Андерлехт-ПСЖ 2 и 2-3 ...3.10
Бенфика-Олимпиакос 1 и 2-3...3.40

прекрасни коефициенти и мислам дека не се пропуштаат

Б. Минхен 7+
Бенфика Г.Г и 3+
Галатасарај 4+
Јунајтед Х-1

х30 = 3600

---

Псж 2 и 3+
Шахтјор 2 и 3+
и Реал Јуве 2 у 1 од тука шо а видив си викам ај шо ги ебам :D