Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе дека Струмицаа најпичкарски :eek: тоест НАЈБУГАРСКИ оти а пуштила планета, а ојдела у селект веќе не ми праат сетиилта разлика

Он : Прекрасен град си е Битола. Како град. За битолчани, шо го праат градо, не знам многу. Неколкуте колешки од факс не ме импресионираа. Можда не сме иста крвна група, а можда и се пуфли,како шо кажуваат за битолчанки. Ху ноус :rolleyes:

Денес ако некој шета ко подуен, не му велете "Шо шеташ бе ко да си ја ослободил Битола" денес нивни ден е :D

Денес ако некој шета ко подуен, не му велете "Шо шеташ бе ко да си ја ослободил Битола" денес нивни ден е :D

Чудисе јас зошто еден куп подуени низ корзо одат. Ете сега ми е појасно:). До денот било.

. Неколкуте колешки од факс не ме импресионираа. Можда не сме иста крвна група, а можда и се пуфли,како шо кажуваат за битолчанки. Ху ноус :rolleyes:

Сите се такви..дури и полоши да ме верваш

Сите се такви..дури и полоши да ме верваш

Те вервам.

Жените од Македонија за време на секс:
Охриѓанка – Шо онадење е ова мооре? Вака с’онадит? Кавадарчанка - Стај го мамти даа е*ам! Прилепчанка – Тоо чоек тоо… Кумановка – Аааах ќе умруу, ќе погину, ќе се невиду… Скопјанка – Па тоа е пруфи чувече, је*еш боље од муж ми. Струмичанка – Малеее, стигна ми до ку*емо. Штипјанка – Цепај тоа пу*ката Симо, ко со тоа бичкијата! Битолчанка – Браааат вчера дур бев на кафе, Мара и Весна поминаја низ Корзо. Весна изгледа од вежбање бегаше по треЊерки брааат! “Kај ојш така мори?!” – си викам со умо… Значи немом појќе, ќе се отрујам!.

Офтопик сум ама морав :pos:

Те вервам.

Жените од Македонија за време на секс:
Охриѓанка – Шо онадење е ова мооре? Вака с’онадит? Кавадарчанка - Стај го мамти даа е*ам! Прилепчанка – Тоо чоек тоо… Кумановка – Аааах ќе умруу, ќе погину, ќе се невиду… Скопјанка – Па тоа е пруфи чувече, је*еш боље од муж ми. Струмичанка – Малеее, стигна ми до ку*емо. Штипјанка – Цепај тоа пу*ката Симо, ко со тоа бичкијата! Битолчанка – Браааат вчера дур бев на кафе, Мара и Весна поминаја низ Корзо. Весна изгледа од вежбање бегаше по треЊерки брааат! “Kај ојш така мори?!” – си викам со умо… Значи немом појќе, ќе се отрујам!.

Офтопик сум ама морав :pos:

Ти од кај си? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom