leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Пред да местиш коцки, смени си го мислењето кое дома мајка ти и баба ти ти го наметнале. Нема аир да видиш со такво потковање кое си добил.Јбг, жените се најјвоинствени од нас мажите. Незнам од каде ти тоа дека ги кривам. Во право си и дека не е добра природна средина ( три фамилии ).
Чекај прво да го завршам па тогаш коцките ќе си се наредат на своето место. И ти сама знаеш каков "проблем" имам, и колку ми е тешко ( и на факс и ... )![]()
Како примериве:
хахахах , сега за баба ти се фати
реално сакав да кажам дека жените ( млади 24-30 ) не си ги извршуваат добро домашни работи , добро може со тек на време да се смени , ебаго сеуште не сум се оженил , млад сум , а толку многу се преоптоварувам
--- надополнето: 10 јули 2012 во 21:22 ---
Ги тера некој да работат толку многу ?
ете и мојата баба ја болат нозе па не се жали толку многу , напротив работи до полноќ , јас не сум видел дедо ми да ја тера да работи стално многу ....
значи до жените си е , не е до мажот ...
Жената ако сака и немора да работи , а такви ги има многу ( за жал )
изгледа ти не си многу набљудувал/а
Јас ни под разно не го оправдувам ќотекот , по минатото се знаело чиј е главен збор , сега во денешно време не се знае чиј е главен збор , јас овака да и кажам на мојата идна жена дека треба да ме почитува , да се знае кој е газдата во куќата , таа мене утре ќе ме пријави за насилство , затоа што не и се допаѓа да биде главна во куќата
--- надополнето: 19 јули 2012 во 20:54 ---
Тогаш се знаеше кој е глава во куќата или старешина ( како сакате )
--- надополнето: 19 јули 2012 во 20:55 ---
Верувам дека има и такви мажи , не викам не![]()
еее , порано мажите знаеле како да ги доведат в ред жените , но сега спротивно се случува - жените почнуваат да малтретираат и физички и психички![]()
И ова е само дел, тотално те уништила околината, а имаш само 19 годинки.