fr0zen
Kirigaya Kazuto
- Член од
- 26 септември 2011
- Мислења
- 1.348
- Поени од реакции
- 503
Веројатно погрешив во нешто. Мислев дека со тебе сум праел муабет во конверзации, но обратно се деси. Примете мои извињењеОткај па јас сеа у муабетов влегов?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веројатно погрешив во нешто. Мислев дека со тебе сум праел муабет во конверзации, но обратно се деси. Примете мои извињењеОткај па јас сеа у муабетов влегов?
Ева го прелажа Адам за јаболкото....
Епа кога е во прашање помладата, е тука е бељатаПа и ѕиркач си станал, шо те боли тебе за соседството, глеј си таму чергата, две снаи под еден кров не чинат, ти на комшијата ќе му береш гајле.
Откај па јас сеа у муабетов влегов?
Да бе Буцио, пак си во право ...
Само како може мажите кога сте толку умни, да дозволите да ве прелаже една жена??
И да, убав пример. Жените не се плашат од брак и обврски, се плашат од ликови на кои учителката им е цел живот крива. Превзимање одговорност - никогаш, па ни под нож.
Каква врска има снаата со жената на авганистанецот. Кој не ми е ништо. Што лупеташ мореКолку што го разбрав замрзнатиов ти пуштил ПП дека снаата ги нервира дома оти ништо не работи, а ваму истата кучка живее хедонистички со помош на парите од родителите и мажот и кој лупа по црна туѓина во Авганистан.
Ти пак имаш од кокошка нога лапнато и си го искодишила кај леандра, таа сега на цел форум и така.
Обично на Леандра и праќаат вакви пораки, таа има аура што привлекуваКолку што го разбрав замрзнатиов ти пуштил ПП дека снаата ги нервира дома оти ништо не работи, а ваму истата кучка живее хедонистички со помош на парите од родителите и мажот и кој лупа по црна туѓина во Авганистан.
Ти пак имаш од кокошка нога лапнато и си го искодишила кај леандра, таа сега на цел форум и така.
Каква врска има снаата со жената на авганистанецот. Кој не ми е ништо. Што лупеташ море
Само дадов коментар за темата. После леандра со снаата искочи, а јас глупав труп, наместо да си ќутев немаше да направам толкава галама, и се да биде исповртено ( приказнава ) дефинтивно ги помешав "апчињата". Се гасам. се слушаме во друга прилика т.е веројатно и нема. поздрав!
Are you saying that she is a shit magnet?Обично на Леандра и праќаат вакви пораки, таа има аура што привлекува![]()
Само дадов коментар за темата. После леандра со снаата искочи, а јас глупав труп, наместо да си ќутев немаше да направам толкава галама, и се да биде исповртено ( приказнава ) дефинтивно ги помешав "апчињата". Се гасам. се слушаме во друга прилика т.е веројатно и нема. поздрав!
Двата члена погоре колку не се во правохахаха. Отидов бе да читам нешто ебаго
![]()
Во моментов татко ми цепа дрва, сеа ќе ги соберам и да ги наредам. поззЗеми цепни некое дрво биди маж, тој ќе читал книги.![]()