RedBlack
Grof
- Член од
- 28 март 2008
- Мислења
- 4.723
- Поени од реакции
- 3.095
sex on the beach
Pa ne e tolku nedostizna zelbava tvoja, stom imas zelba lesno se ostvaruva ovaa
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
sex on the beach
епа затоа е темава за(досега) неостварена, можеби некогаш ќе биде, никогаш не се знаеPa ne e tolku nedostizna zelbava tvoja, stom imas zelba lesno se ostvaruva ovaa![]()
епа затоа е темава за(досега) неостварена, можеби некогаш ќе биде, никогаш не се знае![]()
Па ја така да загулицам и бегамЛеле те молам кажи ни, како не остави сега не можеме да спиеме на раат.
Знам се упалија евеeeej , nebitno...mazive od forum ziva ke te izedat dur ne priznaesne pocnuvaj nesto so ne mozes da go dovrsis
![]()
ГУлицкај си се сеа со банот од тема за офтопикПа ја така да загулицам и бегам
Нема шанси да кажам се сТрамам
А пун ми е инбокс ради оваали не кажувамм
--- надополнето: 19 октомври 2013 во 19:38 ---
Знам се упалија еве![]()
Требало да бидеш поупорен.Последната девојка шо ја имав ти била БИ! е многу ми е криво шо не се нафатија со партнерката двете наеднаш, ќе се преродев ми се чини ако биднеше такво нешто![]()
од шо бев упорен станав и напорен и се заеба скрос работатаТребало да бидеш поупорен.
aј можи следната ќе ти биди педер па ќе те вјанат двајца. И то не ми се верува дека ќе го заборавиш некогаш.Последната девојка шо ја имав ти била БИ! е многу ми е криво шо не се нафатија со партнерката двете наеднаш, ќе се преродев ми се чини ако биднеше такво нешто![]()
Абе си порачав јас тапа за назад да ми стигни дур е совреме работава оти ко шо тргнало се биваaј можи следната ќе ти биди педер па ќе те вјанат двајца. И то не ми се верува дека ќе го заборавиш некогаш.
тапа назад, тапа напред, тапа в уши... не се исплаќа толку тапи поарно нек прат шо ќе пратАбе си порачав јас тапа за назад да ми стигни дур е совреме работава оти ко шо тргнало се бива![]()