Што се` сте жртвувале во љубовта ?

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
sum go zrtvuvala zdravjeto nervite gordosta i vremeto samo toa ali i toa e malku koga vredi za nekoj ke napravam se.

Никогаш ништо.И не го сметам ова за позитивно,понекогаш за мали жртви сум можела да добијам многу повеќе ама...таква сум,не правам многу за љубовта.Многу тешко се отварам и се опуштам,страв ми е секогаш на крај да не останам повредена.Сакам да го сменам ова

МОМЕНТАЛНО СЕ КЕ ЖРТВУВАМ ЗА СЕ ДА БИДЕ КАКО ПОРАНО

Учење, време. Имав дечко од друг град и патував кај него. Немав време за ништо друго во денот. Жртвував спиење........... Убаво ако жртвата биде помала од исходот, инаку не вреди.

Многу работи... Но во мојот случај не зборам за жртва : беше едноставно губење време.

Ништо.
Некоја нервоза тук таму ко ќе се спукаме, али тоа е ништо.
Све си праам од љубов и со мерак.
Ти ебам љубов ако треба да се жртвуем.

Ништо.
Некоја нервоза тук таму ко ќе се спукаме, али тоа е ништо.
Све си праам од љубов и со мерак.
Ти ебам љубов ако треба да се жртвуем.

Идат секакви денови, не си прај малери со вакви муабети :)

Се... Целиот живот...

и на крај повекето добиваш ништо како возврат дури ни на пат да се сретнете не се познавате.Еххх мојата чудесна Македонија и пошироко хехе

Повеќе ништо нема да жртвувам. Бев млада и зелена(да не речам глупа), па си погазив некои сопствени принципи. Сега си ја знам лекцијата. За љубовта не треба да има жртва. Се е ствар на договор и разбирање со партнерот.

Ништо не е жртва. И да имаш лоши искуства, тие ќе ти бидат школо за во иднина, што не треба да правиш и следен пат ќе знаеш повеќе. Целото време во љубовна врска, и добро и лошо е корисно, бидејќи на тој начин ние се формираме како личност. Секое искуство е дел од нас и не прави тоа што сме.

учење, цела пролет и лето, другари....не можам да ги наречам добри другари, зашто ако биле добри немаше така да постапат и сега буквално едно здраво да немаме.......
како и да е, се се случува со причина и за ништо не се каам :) се е искуство во животот

Идат секакви денови, не си прај малери со вакви муабети :)

Не бe пеер :) Нема жртвување. Ако има потреба од тоа, значи од старт не сте погодени :)
Ако сте погодени, има само по некоја нервоза и отстапување, али тоа е толеранција, не жртва, тоа се мора :)

Не бe пеер :) Нема жртвување. Ако има потреба од тоа, значи од старт не сте погодени :)
Ако сте погодени, има само по некоја нервоза и отстапување, али тоа е толеранција, не жртва, тоа се мора :)
Си слушнал за терминот мајката е жртва за своите деца? Можеш накратко да го ставиш во паралела од кој тип на жртва се мисли во однос? :)

Време узалудно...
Пари и тоа многу за џабе фрлени кога сум можела многу попаметно и покорисно да ги искористам
И нерви и непреспиени ноќи од дилеми во глава и лоши филмови ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom