Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
pola covek pola zver ime mu je didier MIRALEM :P
1383374_609458935766725_944470497_n.jpg

Што ти значи фудбал на телевизија... Цела утакмица со кејф ја изглеав и си искочив на раат после.. Да немаше аренава кур шо ќе глеав по стримови.
И да Рома се страшни сезонава:unsure:

Рано било за Интер а Милан ги спомнал.. Ти треба Ајфон 17ка да видиш кое место се на табела.. :facepalm:
Како што тргнале вака, ќе треба да измислат Ајфон у форма на тоалетна хартија па да го најдеш Милан таму некаде. :D

Ја на LG-L3 optimus ги гледам на него ајфон 17 му треба? ;)

Тие што имаат можност да гледаат на тв ( арена ) алал да ви е , ние од телекабел ќе си се мачиме со стримови . Рома алал ви вера , Руди Гарсија тренериште . Конечно да ја видиме онаа стара Рома од порано иако навивам за Јувентус. Рома оваа година личи на Јувентус од пред 2-3 сезони кога не игравме нигде освен куп и сериа А кога имаа желба за докажување и газеа се пред себе така да и да освојат Рома оваа сезона сосема заслужено . Директни конкуренти за титула ги гледам Јувентус и Рома . Наполи додека им е Бенитез тренер и со Игуаин на клупа ништо не праат .

tumblr_mgdrsqzSin1rltgm2o1_500.gif

--- надополнето: 18 октомври 2013 во 23:40 ---
Ми тргна денес со сликиве :D
Аман бе друже во секој пост Лацио ова Лацио она, од уста не ги вадиш. Уживај си во моментиве и не се замарај за Лацио бидејќи незнаеш до кога ќе траат.

ти па се зимаш здраво за готово .. ај веќе не ги зборам;)

ти па се зимаш здраво за готово .. ај веќе не ги зборам;)

Напротив, јас сум секогаш отворен за заебанција и на моја сметка, ама не ми је јасно во моментот кога се ви е совршено ти пак мислиш на Лацио.

Лацио е најлут ривал на Рома, Лацио секогаш ќе биде на потсмев и критика кај романистите, а истото важи и обратно кај лацијалите, купот тука не игра никаква улога, комплекси не се во прашање, едноставно тоа е тој ривалитет и омраза која постои меѓу овие две страни, Лацио и да игра во сериа ц, никогаш нема да биде "заборавен" од романистите(како што и Наполи не беше заборавен) .. така функционираат романистите,а истото важи и за лацијалите .. но доколку, некој тука ги протолкува погрешно моите анти-лацијалски постови, тогаш еве ќе престанам веќе да ги споменувам:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom