Фан клуб: Струмица

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
959
75-76 победа на Куманово... Имавме напад за победа на 10 секунди до крај... Но што е тука е...
Во последната четвртина Струмица влезе со негатива од 13 поени, но се врати имаше и водство во претпоследен напад... Плејот одлично се покажа, Грне исто така одличен другите просечни... Натпреварот мина и во одлична атмосфера според мене, одлично навивање од Ајдуци и Кумани кој навиваа заедно...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Одлична утакмица момци ве очекуваме во Куманово(y)

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
959
Победа над Фени на гости одлично... Чекор поблизу до Супер Лига... Грне страшен денес сам ги реши

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Победа на Струмица на гостувањето во Кавадарци со 74-77. За играта нема шо да коментирам оти катастрофални бееме ама имаа среќа наште шо Фени бее бетер така да у наша полза ојде натпреваро. Иначе играчето шо ги има моментално се катастрофа...двујцата црнци гола вода тии малтер се мешале негде у америка па донесани се тука, посебно тај Кук, мисле Коби Брајант е маа од дек му текне 5-16 у шутове и 3242312 пати чекоре направи...

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
959
Победа на Струмица на гостувањето во Кавадарци со 74-77. За играта нема шо да коментирам оти катастрофални бееме ама имаа среќа наште шо Фени бее бетер така да у наша полза ојде натпреваро. Иначе играчето шо ги има моментално се катастрофа...двујцата црнци гола вода тии малтер се мешале негде у америка па донесани се тука, посебно тај Кук, мисле Коби Брајант е маа од дек му текне 5-16 у шутове и 3242312 пати чекоре направи...

Плејо се јаде до негде... Знаа да буше ка ке треба и има добар шут... Ама тај другио шо е четворка шо игра е катастрофа... Инче ме ареса и Осман как се презвикуваше со бр 5 шо играше, некни со Куманово не играја... Арсиќ и он покажа оти знаа да игра кошарка оти не е за фрљане :)

Член од
12 септември 2012
Мислења
52
Поени од реакции
29
Bravo, super e so Strumica tepa deneska. Samo moram da kazam oti na mesto na dvujcata crnci da ima malko pokvalitetni sekako Strumica ke igra Super Liga. Taj Kuk mozese da ga zafrkne cela utakmica, na kraj koga bese rizicno 3-4 pati si zema sloboda sam da resava , fleva u reket i saka da sutira preko trujca... nogo sebicen mi se vide, pa nemora on da dade kos koga nema pozicija. Drugio crnec katastrofa isto.Trenero e dobar, da bese lani istio trener Strumica sigurno ke flezese u Super Liga.
Kako i da e vazna pobeda, samo napred ! ;)

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Bravo, super e so Strumica tepa deneska. Samo moram da kazam oti na mesto na dvujcata crnci da ima malko pokvalitetni sekako Strumica ke igra Super Liga. Taj Kuk mozese da ga zafrkne cela utakmica, na kraj koga bese rizicno 3-4 pati si zema sloboda sam da resava , fleva u reket i saka da sutira preko trujca... nogo sebicen mi se vide, pa nemora on da dade kos koga nema pozicija. Drugio crnec katastrofa isto.Trenero e dobar, da bese lani istio trener Strumica sigurno ke flezese u Super Liga.
Kako i da e vazna pobeda, samo napred ! ;)
Победииме оти Фени се слаби не оти наштее бее ного јаки, ама со други екипи со таа игра на тии циркузантто Кук и Џексон не одаме нигде...Чим Павловиќ го испадии нема аир од управата...

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
959
Ѓекиќ ќе игра во Македонија, но не во МЗТ туку во Струмица

• Автор: ekipa
  • Објавено: ноември 1, 2013 14:55
Младиот српски крилен центар, Бранислав Ѓекиќ кој пред почетокот на сезона тренираше со нашиот шампион МЗТ Скопје е нов играч на Струмица. Ѓекиќ е ангажиран како замена за Немања Арсиќ кој на натпреварот со Пелистер се здоби со потешка повреда на раката.
Бранислав Ѓекиќ кој до минатата сезона беше играч на Партизан своевремено во Србија важеше за еден од најголемите таленти, но неговата кариера сепак не се разви во посакуваниот правец. Ѓекиќ (207 см) во 2009 година со јуниорската репрезентација на Србија стана европски шампион, а претходно европска титула во 2007 година освои и со кадетската селекција на Србија.
Овој 22-годишен кошаркар покрај во Партизан во својата кариера има настапувано и за градскиот ривал Црвена Звезда, Мега Визура и ФМП.
С.Стоиков
Има само една грешка според мене... Ѓекиќ ке биде четврт странец у тимо после Кук, Џонсон и Арсиќ... И по вракане на Арсиќ ке игра за Струмица... Под кошо ке бидаме далеко појаки со Ѓекиќ ...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Добро тимче склопивте браќа. Ајде со вас финале да играме :свиркам::)

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
959
Денешниот натпревар го одбележаа судиите секоја чест... Пораз од Лирија...

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.040
Поени од реакции
2.130
kazete nesto za tepackata na teren

Шо да ти кажам бате?
Лирија 2/3 играчи со дупнати глави, судиите нокаутирани, пола екипа на Струмица исклучена, Арсиќ со скршена рака ја мавна делегатската маса со се делегати кон клупата на Лирија, и сега ти види кој се последиците.. Очекувајте јаки казни за Струмичани :)

Kajgana Shop

На врв Bottom