Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Go procitav ova nekni i e super samo da prasam dali znaj nekoj, opremata e nasa i celo vreme ke ima 3D proekcii ili sega samo nekoja nedela ?

Целосно е наша, ќе има проекции од 24 октомври со 3 филма на ден. Доста активна е и страната на ФБ,секој ден има новости. линк

Целосно е наша, ќе има проекции од 24 октомври со 3 филма на ден. Доста активна е и страната на ФБ,секој ден има новости. линк

Bravo (y) ova me bendisa ...samo uste da ne znaes kompletna e opremata i so saraund i site mastafi ili samo 3D ke se gleda radi reda ?!

ps.ustvari da ne te zamaram ke odam ke vidam ;)

Денес падна првиот снег на Пелистер.
1393660_10152264166423056_1403411350_n.jpg

Според мене автопат до Битола ќе се гради откако ке се изградат првот двата автопати скопје штип, кичево охрид, е после окако ке се исплати пола кредит значи некде до 2020 ке се почне со автопат па да сме живи и здрави некаде околку 2025 - 2030 може ке има автопат од битола до скопски аеродром или од битола до охритски аеродром

Според мене автопат до Битола ќе се гради откако ке се изградат првот двата автопати скопје штип, кичево охрид, е после окако ке се исплати пола кредит значи некде до 2020 ке се почне со автопат па да сме живи и здрави некаде околку 2025 - 2030 може ке има автопат од битола до скопски аеродром или од битола до охритски аеродром

Do togas obicniot narod ke ima vikend turi na mesecinata i mars ili pobrzo ke dojde krajot na svetot od kolku Bitola da dobie avtopat ,aerodrom i priroden gas :facepalm:

Денес падна првиот снег на Пелистер.
1393660_10152264166423056_1403411350_n.jpg

30 денари од човек, 50 денари за кола, 250 за автобус... За влез во националниот парк. :нинџ:

Ова дури и го немаше во предизборната програма, така да проект плус за Двојчадин (y)

30 денари од човек, 50 денари за кола, 250 за автобус... За влез во националниот парк. :нинџ:

Ова дури и го немаше во предизборната програма, така да проект плус за Двојчадин (y)

Се то за да се зголеми безбедноста на луѓето :icon_mrgr:
А како ќе се зголеми само тие знат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom