- Член од
- 21 март 2013
- Мислења
- 379
- Поени од реакции
- 1.080
Живееме во едно модерно и напредно време.
Како што може да бидеме современи во врска со некои размислувања, можеме и со ова.
Мене лично не ми сметаат ваквите врски/бракови.
Баш добро што луѓето си живеат како што сакаат.
Се заљубиле, си се нашле сродни души, и ај некои првобитни размислувања ќе ни ги рушат замислените цели во животот.
Има многу примери за вакви врски околу мене. И прекрасно си функционираат луѓето.
Иако за да допрат до нивната среќа и за да дојдат до утопијата, мораше да водат борба со општеството и луѓето кои беа во нивна околина.
Бадијала страдања и нервози се создаваат. На крајот секогаш љубовта победувала....желбата на тие две единки!
Како што може да бидеме современи во врска со некои размислувања, можеме и со ова.
Мене лично не ми сметаат ваквите врски/бракови.
Баш добро што луѓето си живеат како што сакаат.
Се заљубиле, си се нашле сродни души, и ај некои првобитни размислувања ќе ни ги рушат замислените цели во животот.
Има многу примери за вакви врски околу мене. И прекрасно си функционираат луѓето.
Иако за да допрат до нивната среќа и за да дојдат до утопијата, мораше да водат борба со општеството и луѓето кои беа во нивна околина.
Бадијала страдања и нервози се создаваат. На крајот секогаш љубовта победувала....желбата на тие две единки!
imam eden golem problem pa ve molam da mi pomognete okolu toa.. Vo vrska sum so muslimanin t.e od turcija e momceto i mnogu se zblizivme za toa kratko vreme. Eve 2 nedeli sme zaedno i mnogu ubavo se custvuvam so nego
((( ne znam veke sto da pravam. ahh lubov