- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.424
- Поени од реакции
- 7.225
Можат. Само не знаат како.![]()
со “бунда из нерца“......сеа зима иди
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можат. Само не знаат како.![]()
Феминизирани педерчиња и феминизирани билдери и раскурвени женски.Денес нема мажи денес се или феминизирани педерчиња или се билдери мажи тешко.
За која како...со “бунда из нерца“......сеа зима иди
За која како...
Мада не би одбила таков поклон. Искрено.![]()
Не ми требаат мене бунди за почит. Такви поклони од задоволство и љубов се купуваат. Ако треба он да ми ја купува почитта со бунда и слично, тури и пепел на таа врска. Не ми треба таква.нека ти купи дечко ти,дај му до знаење дека не си доволно почитувана![]()
Феминизирани педерчиња и феминизирани билдери и раскурвени женски.
bla bla bla bla
Денес нема мажи денес се или феминизирани педерчиња или се билдери мажи тешко.
Добро си лоцирал од каде смрдит целава работа!Амерички сон,материјализам,интереси и нормално дека во односите маж-жена нема спонтаност туку само калкулации.Ама ги зајаде билдерите ко трн во око ти се. Мене во кој ќе ме туриш?
Батица ај ти ко мажиште во кој се групираш самиот. Дали по таквото (шо се курчиш со 26цм (претпоставувам со една запирка после 2ката) , и судиш за другите колкаво му е (макар што на 99% ни е поголемо од твоето ко шо ми се чини)), или по кој критериум ги судиш. За разлика од тебе што гледам си постар и имаш време да си го ладиш на форум по цел ден и да тролаш на без врска теми останатите работиме нешто барем.
Он топик
Денешни мажи-како и порано и сега има секакви, жално е што од ден на ден се повеќе влегува народот во филм и мисли дека може да го живее американскиот сон, за тој современ маж како на филмовите кој е во топ форма, со страшен бизнис, ебава се одбрани моми, купува скапи поклони,вози скапи автомобили и на жената и има купено таков, готви за жената или пак да не си ја огрдува си ја носи на јадења по ресторани и плаќа скапи патувања низ светот, возење по јахти и такви срања. Епа реалноста е доста посурова нажалост, само ги разгалуваме жените и копилињата кои имаат колку толку услов за ваквиот сон му го ебаваат паметот на женските (кои колку и да се вадат и убедуваат паѓаат на тие фори и филмови, на кеш, убав живот каде нема да работат ништо, ќе бидат современи и децата ќе му ги гледаат други, каде ќе имаат време и на старост да одат по одмори и да ебаваат еден куп пари на лето и уште толку на зима, шопинг, кафиња со пријателките......жал ми е но реалноста е сосема поинаква, ретко која жена кај нас заработува за да го живее тој сон, исто и маж. Некоја има среќа да најде таков маж кој ќе биде нејзиното мече, мажиште и што уште не (но има полн џеб и и овозможува ова што наброив погоре) иако ќе плеска настрана што ќе најде. Оној кој ќе ги сака, кој ќе му удоволува, кој ќе ги почитува не го ебаваат ни два посто, секој негов збор е лош, а од овие кремчињата е СУПЕР.
Билдерите кои ги осудува добро познатиот се група батки на поголема возраст најчесто или пак дечки од родители со многу кеш кои незнаат што да прават на парите и ги фрлаат на бодибилдинг. Ние останатите кои ете тој поради тоа што вежбаме и пробуваме да стигнеме до некоја форма иако не класифицира во билдери за жал ниту сме ниту пак можеме да бидеме. Да бидеш билдер ти требаат минимум 500 евра во наши услови месечно за храна, теретана, суплементи, хемии и тоа мизерен билдер, а толку немаме никој плата. Феминизираните ми е жал што се почитувани од женските, имав прилика минатата година со свои очи да видам како цвика такво богато феминизирано копиле со ептен јака женска од 2 глави пониско чоече од него и да моли да го пушти, а за женската ич кур не го заболе шо ќе бидне туку си замина брато. Жалосно но вистинито, иначе има уште момци кои се трудат да работат, кои се тро паметни но за жал поради што се премногу реални и немаат доволно кеш да му го овозможат овој сон никоја не ги ебава ни два посто, колку и да се вадат женските сите го посакуваат тој американски сон од нивните омилени серии и филмчиња, се надевам дека ќе успеат да го живеат оти гледам дека и се трудат, убави девојки за „убави пари“ гледам се рокаат со се што ќе стигнат за да стигнат до овој замислен живот.
Fali dzentelmenstvo kaj maskite i zenstvenost kaj devojkite.
Maskive ako vidat deka nemaat sansi kaj tebe se ponasaat kako kreteni najgolemi. Normalen prijatelski muabet ne znaat da praat, sve e prosledeno so flert i zadni nameri. Ne gi cenat devojkite.
A i devojkive, izgubile smek. Pcujat, vikaat, dostoinstvo nemaat, trckaat po gorenavedenite klosari za da im privlecat vnimanie, koj bi se zaljubil vo takva? Da ja fatis za kosa i da i pravis stvari, samo za toa vredi...
Porano postoela barem taa pocit i vozdrzanost megju mazite i zenite
A denesnite mislat deka se e vo parite...