Albafone - Нов мобилен оператор само за македонските албанци во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата toni-bitola
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ajde eve ja i mojata poslednata replika za tebe, i da najpametno bi ti bilo da bides DONE

Mr.SubZero, Prvin business se pisuva a ne bussnies.
Fala znam ali od pusto brzanje... I plus ne mi maticen jazik...E sega tvojot maticen jazik...i plus nematicnot.....

Za tvoja informacija: Usual business princip
Usual Business Principles se pishuva....!!!
i viluskarot treba da ucestvuva vo obuki i toa sa Health Safety and Environment Procedures
za da negovata dejnost da bide vo soglasnost so standardite na rabota ISO MISO...ili specifikaciite na dogovorot za koj raboti.
Vidi viluskarot e predmet nemoze da ucestvuva vo obuki ili da raboti za dogovor.

gasni_viljuskar_osaka_1.5t.jpg

PS Za ovie pogornite fakti ne si sposoben da sfatis kako rabotim u toj sektor.
E za ovoa nemozam priznavam.Tebe dali ti stana jasno zosto nemozis da rabotim u T Mobile ako imam CV bez damki. Sega vidish zasto ja ljutim ,protestiram koga vidim kako rabotim ti i tvoi .

Прво збориш баш како ти одговара, нормално со пу пу не важи кога се однесува на друг. А потоа иде второ, не трето.

Туку дека големите корпорации имаат за сите сектори обуки, тоа може во Дубаи и Катар, во Европа дека ќе ти се замара некој за сите сектори со дообуки тоа во филмот шота шота на втор канал мтв. Не е точно значи она што го зборуваш. Според погоре наведеното вложуваат и во дообуки и за хигиеничари, принцип си е принцип на работење нели.

Она што е најбитно за новиов мобилен оператор, мене лично не ми смета. Не губам ништо од тоа што ќе имаат опција да се мобилизираат под една линија. Само добивам од даноци. Али интересно е бе види како се бранат како и за било кое најнебитно прашање у животот а има предзнак албанско/муслиманско. Пу што раса ќе бевте измет да е албанско да е ќе викате убаво мириса.
Kaj si samo ti falese :d toa i ja si zboruvam slobodna ekonomija slobodno bojkotiraj nikomu nista... Pazarot koga e sloboden sekogas sam se stabilizira :) drugive komentari ti se nepotrebni

МакеФон - само за македонци!!!
првиот македонски оператор поврзан со заводот за статистика, ќе ги дава најточните податоци поврзани со процентот на македонци во македонија. се што треба е да кажете дека сте македонец.

Kaj si samo ti falese :d toa i ja si zboruvam slobodna ekonomija slobodno bojkotiraj nikomu nista... Pazarot koga e sloboden sekogas sam se stabilizira :) drugive komentari ti se nepotrebni
Ти нели урбан лик ваков таков, си се претопил со ова твоиве до срж. Почна и албафоне да браниш, комедии.

Ne deka gi branam albafone i jas ako se prasuvav bi smenil marketing strategija, ali definitivno ke go smenat odnosot koj trite operatori go imaat so albanskite korisnici i samo za toa se raduvam :))

Niso.... Mobimak i ostali ako citate ..pod `itno da se stava ekler i boza shema u sekoja prodavnica. So e toa moreT Mobile Jingle....Sota da se stavi mesto jingalot....ako ne xhe go pukam

Ne deka gi branam albafone i jas ako se prasuvav bi smenil marketing strategija, ali definitivno ke go smenat odnosot koj trite operatori go imaat so albanskite korisnici i samo za toa se raduvam :))
Живо ме интересира како ве третираат поразлично од мене?

Fala znam ali od pusto brzanje... I plus ne mi maticen jazik...E sega tvojot maticen jazik...i plus nematicnot.....

Usual Business Principles se pishuva....!!!

Vidi viluskarot e predmet nemoze da ucestvuva vo obuki ili da raboti za dogovor.

gasni_viljuskar_osaka_1.5t.jpg

E za ovoa nemozam priznavam.Tebe dali ti stana jasno zosto nemozis da rabotim u T Mobile ako imam CV bez damki. Sega vidish zasto ja ljutim ,protestiram koga vidim kako rabotim ti i tvoi .

1. Princip vo makedonski ti go pisusav.
2. my bad mislev za operator na viluskar ne za predmetot
3. i mene angliskiot mi e nematicen taka da u neutralen teren ako sakas do sabajle moze da te lekturiraram a ne da ti se kurcam sto ne znaes 3 zbora albanski
--- надополнето: 15 октомври 2013 во 21:29 ---

long story short, ne e najpozhelen :)

си кажа човекот бе, во бордот на директори на Т Мобиле немало Албанци и тоа го вреѓало, дискриминација. (n)

Не ми е јасно што се возбудувате толку од доаѓањето на Албафон. Стратегијата им е супер, вие само им помагате во остварување на таргетот.
Доста ги хејтате, не знам што толку ви згазија на жуљ ако јасно кажале дека постојат за Албанците. Нивен избор на стратегија. Ако не ви се допаѓа, не ги користете. Крај на приказната.

Некој кажа „треба УЈП да ги затвори“. Дај не се бламирајте со вакви глупи и третоодделенски изјави. Тие не започнале со приходи, вие сакате управа за јавни приходи да ги затвори :pos:

Исто како и Македонците, и Албанците сакаат најдобра услуга за соодветна цена. Ако не го добијат тоа од операторов, никој нема да остане на него само поради патриотски побуди. Хеј, луѓе кои работат во еден оператор користат услуги од друг (ако повеќе им одговара понудата), а не па друго... И тоа би требало да е чудно? Нормално дека не, квалитетот и цената пред се.

long story short, ne e najpozhelen :)

Исто и јас сум обесправена од Т- хоме па нема кому да се обратам. Има дефект на линија во канцеларија еднаш месечно, кој го одстрануваат во рок од два работни дена, да не кажувам колкави трошоци и загуби тоа создава, без нет и телефон. А ти си непожелен и си во поболна позиција од мене, оф кутрите вие, стварно ви е тешко во оваа држава.

Нека стават некој оператор во фиксна оти телеком е чисто оболување, а нема никаква замена за него. Другите се бетер. Е тоа би ми било убава вест. А за мобилни Вип се топ за сметки, а тим што е добар не се менува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom