SuBZerO
Бигус Дикус
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 3.862
- Поени од реакции
- 4.811
Da da isto e....prodavac na pazar i menadzer na firma ! Sales bejebesh babylon koga go nemas glujo na televizija sekoj den ...
--- надополнето: 15 октомври 2013 во 17:19 ---
po tvoja logika, site vraboteni vo t-mobile se inzinieri po telekomunikacija ? Sales si e Sales dali jajca prodavas ili sekondi za razgovor malku razlikuva toa se uci od praksa i obuki ne e problem toa
Da toa se uci od praksa i obuki ama zosto tebe da primat koa imaat veke nekoj so taa obuka. Sekoj si gleda profit... Sekoj saka da vraboti 18 godsina sekretarka so 20 godisno iskustvo. Znam deka seuste ima klati vrata zemaj plata ...ama brojot se namaluva kako raste privatizacijata. Drzaven sektor treba da se ukine ako mene me prasas. Sekoj so svoja borba do svoj uspeh.
Same thing here.. Moj kolega Albanec.... Izguravme preku desetina ogromni proekti za Vlada na RM.. Privatna firma gleda profit ne rasi ....двајца мои постари колеги се вработија како инженери, еден Македонец и еден Албанец, во Т Мобиле, ама освен дипломата имаа и CCNA, CISSP и ITILF сертификати и доста проекти на кои имаа работено, така да не ваља муабетот на Урбан дека дека ако прател цв ќе го одбиеле зошто така им текнало.
Ама хеј увек е полесно да се води кукам плачам ме дискриминираат политика по форуми