Дали може да се губи невиност со стимулирање на клиторисот

• Креатор на темата Креатор на темата Melisaa
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па јас сум од муслиманска вероисповед и затоа кај нас е важно дали си невина или не.
си требала сестро пред тоа да мислиш ;) сеа веќе готово.
а и што си мислела не ми е јасно?? кај вас викаш тоа е важно, а сепак ете го правиш.....свашта...

Па јас сум од муслиманска вероисповед и затоа кај нас е важно дали си невина или не.

Во тој случај, драга моја Мелиса до брак само анален секс и пушење . Па кога ќе се омажиш кажи му на маж ти дека ти е прв. ;)

ти е гајле, ќе си направиш хименопластика.

Изгледа ти немаш слушнато за после ебење нема каење.

Незнам зошто не ја заклучат темата, ја откривме америка.

Изгледа нема аир од вас јас прашав : Дали е можно да се изгуби невиноста со стимулирање на клиторисот и тоа ...

Изгледа нема аир од вас јас прашав : Дали е можно да се изгуби невиноста со стимулирање на клиторисот и тоа ...
Замисли НЕ!
Едно огромно НЕ!
А и да е,во најлош случај ќе си отидеш фино лепо на химено пластика и пак вие муслиманките ќе бидете "најпоштените" жени на светот

па убаво ти одговараат луѓево.
а и што реагираш како некој крив да ти е :icon_lol: да те силувал е друго ама ова е сосема друга прича драга мелиса

prvo ova melissa e masko, vtoro bolen e vo umot a vie site se nafakate na negoviut pamet, bravo,, koe zensko ke postavi vakvo prasanje na nekoj makedonski forum??

ии што има врска со тоа кое женско ке постави прашање на македонски форум едноставно сакам да видам мислења од други и си имам мака а иначе сум ЖЕНСКО

ии што има врска со тоа кое женско ке постави прашање на македонски форум едноставно сакам да видам мислења од други и си имам мака а иначе сум ЖЕНСКО

Е ај докажи :D

Е сега го обра бостанот. Припреми ги тие бутови, колкови, бујни гради да ги добредојдат камењата кои ќе ги фрлаат по тебе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom