Дали може да се губи невиност со стимулирање на клиторисот

• Креатор на темата Креатор на темата Melisaa
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ставил ниту прсти а го триел пенисот на вагината така да и не осетив дека нешто влегува и при крај сум била со циклусот и затоа се мислам дали е циклусот или невиноста ?
а што е важно? ете да речеме не си повеќе невина и што сеа?
плус провери сама, бутни си прсти и ако ги извадиш крвави значи не си била скината :icon_lol: полесно здравје.....

Не ставил ниту прсти а го триел пенисот на вагината така да и не осетив дека нешто влегува и при крај сум била со циклусот и затоа се мислам дали е циклусот или невиноста ?

Друго ме интересира, толку беше работата дојдена нож до коска да те чепка меѓу нозе додека имаш циклус?

Добро бе мајкуму стара, кажи ми по твоја логика што мислиш? 15 пути ти кажаа ДЕКА АКО НЕ ВЛЕГОЛ НЕМА ШАНСИ ДА БИДЕШ СКИНАТА, а и сама викаш дека ни прсти не стаил надоле. Дафак? На 19 години мислев дека по-писмен треба да си во овој аспект..

Во кое време зборуваш само незнам -не ставил ниту прсти...како да кажуваш за друг па после како за тебе.
Ако имаш 19 добро е 9 само да немаш.

Фала ти многу :) ме олесни од мислите :)
а чек што е толку лошо и да си се скинала? мораш некад тоа да го направиш. Не разбирам од каде паникава.

Фала ти многу :) ме олесни од мислите :)

Чудни мисли имаш. :)
Другпат само за да не се мислиш пак вака, гледај да немаш добиено, за нели, да знаеш од каде точно иде крвта.

а чек што е толку лошо и да си се скинала? мораш некад тоа да го направиш. Не разбирам од каде паникава.

Па јас сум од муслиманска вероисповед и затоа кај нас е важно дали си невина или не.

Друго ме интересира, толку беше работата дојдена нож до коска да те чепка меѓу нозе додека имаш циклус?

A кога е најмногу работата дојдена нож до коска? :D

Нејсе, трол. Ефтин.

Ај бе па и ти

Утре ќе бидеш како пикадо, па никому ништо

Помалце ќе те сакаат дома ако на 19 години си се скинала? За свадба да не те чуваат? :pos:

Па јас сум од муслиманска вероисповед и затоа кај нас е важно дали си невина или не.

Невиноста не е само химен, бар јас како си размислувам.
Не си веќе од најневините иако си физички невина.
Затоа, ако сакаш да си ја зачуваш и ти е битна, не експериментирај веќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom