Препораки за игри

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Дајте нешто 2013 јакичко,интересна некоја како Dishonored не како Splinter Cell Blacklist.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.691
Поени од реакции
88.677
Препорака за некоја проста игричка за тепање време, нешто во стилот на Dynomite i Zuma?
--- надополнето: 23 септември 2013 во 09:15 ---

Еве една македонска страна со игри, сигурно ќе најдеш вакви игри. А ако сакаш можеш да симнеш за мобилен, вакви игри за мобилен имаш да ги ринеш со лопата, кликни на странава, селектирај го твојот мобилен и барај. Или едноставно оди на Миниклип и играј колку што ти душа сака

Се надевам дека ти помогнав... :LOL:

Член од
9 март 2013
Мислења
1.313
Поени од реакции
580
Moze nekoj da mi kaze koja e najdobrata igra so vozenje kamioni vo momentov?

Euro truck Simulator 2
Симни си и модови те предупредувам дека е заразна и следува мнооогу тепање време една тура трае и до 2 часа возење!

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
O

ob1

Гостин
Euro truck Simulator 2
Симни си и модови те предупредувам дека е заразна и следува мнооогу тепање време една тура трае и до 2 часа возење!
Кажи ми која верзија да ја симнам. Зашто гледам една Euro Truck Simulator 2 - Going Fast и Euro Truck Simulator 2 v1.5.2.1?

Член од
9 март 2013
Мислења
1.313
Поени од реакции
580
Кажи ми која верзија да ја симнам. Зашто гледам една Euro Truck Simulator 2 - Going Fast и Euro Truck Simulator 2 v1.5.2.1?

Не знам ни јас која верзија ја имам.Види симни ја оваа втората тоа со гоинг фаст ми изгледа како некоја со мод.Подобро ти е самиот да си ги избереш модовите.
За да инсталираш мод треба да ја имаш упдејт.

Член од
18 октомври 2013
Мислења
15
Поени од реакции
1
koga igras igra ne e vazna grafikata(ako bese nikoj nemase da igra na nes,snes,play station,pc vo 90tite) ili kolku pukanje ima. tuku gameplay poradi toa ti preporacuvam Fallout new vegas rpg e ke igras nad 100h intersna prikazna ima grapfikata e dobra no ne cod black ops combat mnogu interesen daj na igrata 2 saati igra pa poslem zbori

Kajgana Shop

На врв Bottom