Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте нешто 2013 јакичко,интересна некоја како Dishonored не како Splinter Cell Blacklist.

Препорака за некоја проста игричка за тепање време, нешто во стилот на Dynomite i Zuma?
--- надополнето: 23 септември 2013 во 09:15 ---

Еве една македонска страна со игри, сигурно ќе најдеш вакви игри. А ако сакаш можеш да симнеш за мобилен, вакви игри за мобилен имаш да ги ринеш со лопата, кликни на странава, селектирај го твојот мобилен и барај. Или едноставно оди на Миниклип и играј колку што ти душа сака

Се надевам дека ти помогнав... :LOL:

Дајте нешто 2013 јакичко,интересна некоја како Dishonored не како Splinter Cell Blacklist.

Една од најинтересните FPS што сум ги играл досега

Moze nekoj da mi kaze koja e najdobrata igra so vozenje kamioni vo momentov?

Euro truck Simulator 2
Симни си и модови те предупредувам дека е заразна и следува мнооогу тепање време една тура трае и до 2 часа возење!

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Euro truck Simulator 2
Симни си и модови те предупредувам дека е заразна и следува мнооогу тепање време една тура трае и до 2 часа возење!

Од каде спушташ модови?

Euro truck Simulator 2

Кажи ми која верзија да ја симнам. Зашто гледам една Euro Truck Simulator 2 - Going Fast и Euro Truck Simulator 2 v1.5.2.1?

Кажи ми која верзија да ја симнам. Зашто гледам една Euro Truck Simulator 2 - Going Fast и Euro Truck Simulator 2 v1.5.2.1?

Не знам ни јас која верзија ја имам.Види симни ја оваа втората тоа со гоинг фаст ми изгледа како некоја со мод.Подобро ти е самиот да си ги избереш модовите.
За да инсталираш мод треба да ја имаш упдејт.

koga igras igra ne e vazna grafikata(ako bese nikoj nemase da igra na nes,snes,play station,pc vo 90tite) ili kolku pukanje ima. tuku gameplay poradi toa ti preporacuvam Fallout new vegas rpg e ke igras nad 100h intersna prikazna ima grapfikata e dobra no ne cod black ops combat mnogu interesen daj na igrata 2 saati igra pa poslem zbori

Back
На врв Bottom