Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Се скинавмо радувајќи се дека ја пуштле арена,арно ама им ја гледам сеа програмскава шема и има што да видим.Само 1 или 2 натпревара ќе давале другиве снимка:eek:,се разбира ако им е точна програмава.Ако е така ич не вреди да си ги фрљамо парете за вакво срање,ама ај да почекамо да и да видимо.

Следниов викенд ќе има пет преноси, а претходниот викенд пренесувале 7 утакмици директно, нешто грешка си видел :D

Следниов викенд ќе има пет преноси, а претходниот викенд пренесувале 7 утакмици директно, нешто грешка си видел :D
Па реков ваљда грешка и програмата било,и мило ми е што сум грешка:D.

Исто како Телма и само на арена спорт 4 имаат пренос.
Јас па мислев моментално на сите канали идат по 4 утакмици што се играат недела од 15:00 а они само една.
Другиот викенд Лацио, Фиорентина, Рома, Јувентус, Милан играат во тој термин и ќе даваат само една.

Исто како Телма и само на арена спорт 4 имаат пренос.
Јас па мислев моментално на сите канали идат по 4 утакмици што се играат недела од 15:00 а они само една.
Другиот викенд Лацио, Фиорентина, Рома, Јувентус, Милан играат во тој термин и ќе даваат само една.

И на арена 1 ќе има пренос од 15 часот, што значи дека секој викенд ќе пренесуваат по шест утакмици

Во петок ќе има еден пренос, во сабота два, во недела четири... и тоа ли ви е малце бе дечки?
Па стајте си дримбокс шо да ви речам :)

Aјде аирлија со Арениве :D Кој си има ќе си гледа...во недела директно во 15h Фиоре-Јуве

Киелини си го најде братот близнак во Етиопија. :pos::pos:
kile1.jpg
kile2.jpg

Рома е на две победи од израмнување на рекордот за најмногу победи во првите кола. Јуве започна во 05/06 со 9 победи по ред, сега Рома има шанса да постави нов рекорд. Ако успеат да ги поминат и Наполи ќе бидат многу блиску до тоа достигнување, но што е уште поважно ќе бидат на одличен пат да се борат за врвот сезонава. Иако мое мислење е дека Рома на првиот кикс, ќе надоврза уште неколку што е одлика на такви тимови кои само што започнуваат. Интересно ќе биде во секој случај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom