Најшокантни сцени од филмови

• Креатор на темата Креатор на темата babarabatin
  • Време на започнување Време на започнување
Blue Velvet

Целата сцена , од криењето во шкафот па се до моментот кога Денис Хопер ќе замине. Ради експлицитноста нема видео.

Претежно од хорор филмови сте стаиле....ок, седнуваш хорор да гледаш и отприлика знаеш дека ќе гледаш гадни ствари....

MV5BMzcyNjcwNzg2Nl5BMl5BanBnXkFtZTYwNzA5Mzc2._V1_SX214_.jpg

Филмов кога го гледав ме стаписа, одамна, ама уште го памтам.....од некој другар го земав на двд, напишан наслов само одозгора и ми вика „Со Моника Белучи бе.....“ - нема проблем, мајсторе.......и стварно, срча е у филмов, голотии....
Сцената со силувањето е пола филм, многу брутална, (комшииве којзнае шо си мислеле дека праам дома)......и самиот почеток во клубот (Ректум :facepalm:)...

Претежно од хорор филмови сте стаиле....ок, седнуваш хорор да гледаш и отприлика знаеш дека ќе гледаш гадни ствари....

MV5BMzcyNjcwNzg2Nl5BMl5BanBnXkFtZTYwNzA5Mzc2._V1_SX214_.jpg

Филмов кога го гледав ме стаписа, одамна, ама уште го памтам.....од некој другар го земав на двд, напишан наслов само одозгора и ми вика „Со Моника Белучи бе.....“ - нема проблем, мајсторе.......и стварно, срча е у филмов, голотии....
Сцената со силувањето е пола филм, многу брутална, (комшииве којзнае шо си мислеле дека праам дома)......и самиот почеток во клубот (Ректум :facepalm:)...

Is it okay that I got turned on na scenava? :pos: Dobar film, brutalen, memento on crack.

Gaspar Noe e car. Mojot #1 film e od nego, Enter the Void. Dzirni go.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom