Тука е бе Крејзи само го смени никотBushido i delinda секако дека ќе се запознаеме во прва прилика.
Дефинитивно несакам ниту пак да се поздравам со сите оние кои се сеирџии и оние кои кењаат на секое мое мислење, порано памтам доаѓа собиранка сите арни ово оно, после тоа позади компјутери назад и одма по стара програма. Таквите несакам ни да ми се приближат.
Сакам да ги видам повторно оние старата клапа што бевме порано 2007/08 оние кои ми праќаа честитки тука кога одев војник.
Крејзи Пујол каде е?
Сакам се децата од порано да ги видам како израснале
Нема да ме/не познаеш.Bushido i delinda секако дека ќе се запознаеме во прва прилика.
Дефинитивно несакам ниту пак да се поздравам со сите оние кои се сеирџии и оние кои кењаат на секое мое мислење, порано памтам доаѓа собиранка сите арни ово оно, после тоа позади компјутери назад и одма по стара програма. Таквите несакам ни да ми се приближат.
Сакам да ги видам повторно оние старата клапа што бевме порано 2007/08 оние кои ми праќаа честитки тука кога одев војник.
Крејзи Пујол каде е?
Сакам се децата од порано да ги видам како израснале
Нема проблем ќе ми биде задоволство не заради друго дека сум ти интереснаМоже некогаш со $h@doW m@n
Или со N1ghtMar3:back::pos2:
Инаку сакам и со РубинРед, Скај Дог<no1> и Луси_Лу. Не за друго, интересни ми се за читање
Со мене не? Ако ако..Нема проблем ќе ми биде задоволство не заради друго дека сум ти интересна
Јас би сакала да се запознам со :
Шадоу мен
Рубин Ред
Хич
Силен
Гладиус
Лет 3 се разбира по миљонити пат изразуем желба
Трн во око..
и листата вил би апдејтед
Со тебе се подразбира де немора нит да прашуваш нит јас да пишамСо мене не? Ако ако..