Зошто модерната жена се плаши од брак?

• Креатор на темата Креатор на темата etoile
  • Време на започнување Време на започнување
Откај па јас сеа у муабетов влегов?
Веројатно погрешив во нешто. Мислев дека со тебе сум праел муабет во конверзации, но обратно се деси. Примете мои извињење :)

И да, убав пример. Жените не се плашат од брак и обврски, се плашат од ликови на кои учителката им е цел живот крива. Превзимање одговорност - никогаш, па ни под нож.

Па и ѕиркач си станал, шо те боли тебе за соседството, глеј си таму чергата, две снаи под еден кров не чинат, ти на комшијата ќе му береш гајле.
Епа кога е во прашање помладата, е тука е бељата :D

Откај па јас сеа у муабетов влегов?

Колку што го разбрав замрзнатиов ти пуштил ПП дека снаата ги нервира дома оти ништо не работи, а ваму истата кучка живее хедонистички со помош на парите од родителите и мажот и кој лупа по црна туѓина во Авганистан.
Ти пак имаш од кокошка нога лапнато и си го искодишила кај леандра, таа сега на цел форум и така.

Да бе Буцио, пак си во право ...
Само како може мажите кога сте толку умни, да дозволите да ве прелаже една жена??

Прочитај за моќта на вагината у едни постове од мене и Суссаро, за да видеш как е можно. ;)

И да, убав пример. Жените не се плашат од брак и обврски, се плашат од ликови на кои учителката им е цел живот крива. Превзимање одговорност - никогаш, па ни под нож.

Од такви работи алергии не’ иссипуват. :D:D:D:D

Колку што го разбрав замрзнатиов ти пуштил ПП дека снаата ги нервира дома оти ништо не работи, а ваму истата кучка живее хедонистички со помош на парите од родителите и мажот и кој лупа по црна туѓина во Авганистан.
Ти пак имаш од кокошка нога лапнато и си го искодишила кај леандра, таа сега на цел форум и така.
Каква врска има снаата со жената на авганистанецот. Кој не ми е ништо. Што лупеташ море

Обично на Леандра и праќаат вакви пораки, таа има аура што привлекува :D

Само дадов коментар за темата. После леандра со снаата искочи, а јас глупав труп, наместо да си ќутев немаше да направам толкава галама, и се да биде исповртено ( приказнава ) дефинтивно ги помешав "апчињата". Се гасам. се слушаме во друга прилика т.е веројатно и нема :D . поздрав!

Каква врска има снаата со жената на авганистанецот. Кој не ми е ништо. Што лупеташ море

Аааа извини погрешно сум те разбрал, снаата те нервира за друга работа, додека жената на Авганистанецот те нервира оти ништо не работи и детето го чува во градинка за да има време да се шета кај мајка и татко.
Јас мислев се работи за иста жена.

Со тебе сум за оваа од авганистанецот кучкава да и ибам спечало нејзин, што прави по цел ден дома што го дава детето во градинка.
Само на кур туѓ мислат стопане да ебам нивно, дури мажот ваму се зрачи со радиоактивни отрови.

А снаата оти ја мразите?

Само дадов коментар за темата. После леандра со снаата искочи, а јас глупав труп, наместо да си ќутев немаше да направам толкава галама, и се да биде исповртено ( приказнава ) дефинтивно ги помешав "апчињата". Се гасам. се слушаме во друга прилика т.е веројатно и нема :D . поздрав!

Уште една потврда. Ќе направи хаос, ќе исплука се, он жртва во целата приказна и ќе свие опаш. Ова ти е маж за пример! :D

Обично на Леандра и праќаат вакви пораки, таа има аура што привлекува :D
Are you saying that she is a shit magnet? :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Дебе не се нервирај па ти, за убаво ти кажуваме тука, за да си знаеш у иднина да не однесеш оште една змија дома кај вас, убав он на мајка. :D:D:D

Двата члена погоре колку не се во право :D хахаха. Отидов бе да читам нешто ебаго :D

Двата члена погоре колку не се во право :D хахаха. Отидов бе да читам нешто ебаго :D

Земи цепни некое дрво биди маж, тој ќе читал книги. :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom