Зошто модерната жена се плаши од брак?

• Креатор на темата Креатор на темата etoile
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто коментарите се бришат?

Причина плус зашо снаите “не си знаат местото“. Напрај збрките и после прај се на Тошо... И на крајо снаата крива. :(:(:(

Море дете, чукни се у главата оти не си центар на универзумо дома, и оти 2 фамилии живеете под еден покрив, и се чудеш дек е проблемо. Глупости. Он знајал за женејне, и коа жена од шо се плаше. :facepalm:

Таа го ебава а тој си мисли дека ќе го земи за маж :icon_lol:.​
Него феминистиките се криви и Новиот светски поредок прават се за да му ја одземат маженственоста на мажот. И условите се такви да има многу лигуши кои дремат по кладилници и мекуши кои својата утеха ја наоѓаат во алкохолот. При прва прилика плачат колку им е тешко во животот нејазбирајќи дека народо куро го заболе за тоа.​

Него феминистиките се криви и Новиот светски поредок прават се за да му ја одземат маженственоста на мажот. И условите се такви да има многу лигуши кои дремат по кладилници и мекуши кои својата утеха ја наоѓаат во алкохолот. При прва прилика плачат колку им е тешко во животот нејазбирајќи дека народо куро го заболе за тоа.​
Она мисли дека ме "ебава" кога во принцип не е така. Реков јас дека со празни куршуми пука тука и нема никаков ефект. Тој што добро га искористи мојата неумешност да се изразам подобро секоја чест, али се лаже.

Причина плус зашо снаите “не си знаат местото“. Напрај збрките и после прај се на Тошо... И на крајо снаата крива. :(:(:(

Море дете, чукни се у главата оти не си центар на универзумо дома, и оти 2 фамилии живеете под еден покрив, и се чудеш дек е проблемо. Глупости. Он знајал за женејне, и коа жена од шо се плаше. :facepalm:
Утре и неговата што ќе ја земе ќе им биде крива со гаранција. Сите се криви што влегле у таа куќа.

Еми иди мешај малтер за 500ка бе, или товарај дрва у планината, иди копај за Жикол канализација, мести цевки. Орај, копај, товарај, вози трактор, цепи дрва, поправај работи по дома... Или ако веќе работеш интелегентна работа, земи вози, трчи, вози точок, активирај се, напрај си градина, ископај ја, произведи си 5 корана френки ако не повеќе, земи половин свинче и среди си го по дома сам, спакувај си го у фрижидеро, покажи оти си маж а не некое попедерчено мамино синче.

Секој маж сам си ја зима мажественоста и без помош од феминистките. Кој му е забранил на мажо да си праа машки работи. Никој. Ама сите тија машки работи, сакат труд, работливост, внимание, и енергија. Кој маж е спремен на такво нешто? 90% са само големи гомнојадци со големи зборове со култната фраза: “Седи бе не ме знаеш кој сам и кој познавам“ (не знаат една гумица на испусен вентил да сменат, или да закачат 3 жици у некој штек). Ништо повеќе.
--- надополнето: 10 октомври 2013 во 11:24 ---
Утре и неговата што ќе ја земе ќе им биде крива со гаранција. Сите се криви што влегле у таа куќа.

Еми криви са за едно нешто. Шо са флезеле у таа куќа. :)

Она мисли дека ме "ебава" кога во принцип не е така. Реков јас дека со празни куршуми пука тука и нема никаков ефект. Тој што добро га искористи мојата неумешност да се изразам подобро секоја чест, али се лаже.

Ти мислеш некој ти демонстрира интелектуална супериорност, а не погледнуваш оти те терат да се чукнеш у главата оти си 19 годишен лингур шо јаде гомна по форуми за стрина му и дотка му. :)

Ма браво бе Luki, можам да замислам колку се "изело" ......... во форумот од почетокот кога беше создаден ! :D

И имаш и во право, не ни замислував дека така ќе ја погази мојата доверба. Стварно не ни замислував дека така може да ме "науди", дефинтивно морам да бидам претпазлив со информациите што ги пласирам :cautious:

Навистина ? Ти тој многу самоуверена. Ова од искуство го кажуваш за твојот дом и останато ?
Да од искуство од приватни пораки во кој се опишува еден цел роман за снаа ми и насока: Отвори ја ти темава, да не мислат дека сум јас.

Дете опамети се и речи и на снаа ти да ви шибне по три клоци дома и да си замине. И она нашла во чија куќа да влезе, се нешто не им чини.

Па и уште залетан на темава, мислиш цел живот го разбрал, мудрост извира. Они се собрале дома клан, кој од кој жени малтретираат. Се напукале у 40 квадрати сто души снааите им сметаат. Не перела, не чистела, детето у градинка го оставала. Вас да не треба да ве пере сто души дома.

Откај па јас сеа у муабетов влегов?
Некој мора да е крив, во случајов ти. Бог да чува да си ја чукне црпката. Така од дома го научиле, синот на мама ти никад не си крив! Оваа вештеркава што ја зема, оваа чумава ќорава, недомаќинка, она на мама и вика секако. Сине види што ми вика жена ти аааа сине мајкин он лепотан, сине нечини! И онаа на чичко ти не чини. Сите не чинат сине! Змиишта.

Да од искуство од приватни пораки во кој се опишува еден цел роман за снаа ми и насока: Отвори ја ти темава, да не мислат дека сум јас.

Дете опамети се и речи и на снаа ти да ви шибне по три клоци дома и да си замине. И она нашла во чија куќа да влезе, се нешто не им чини.

Па и уште залетан на темава, мислиш цел живот го разбрал, мудрост извира. Они се собрале дома клан, кој од кој жени малтретираат. Се напукале у 40 квадрати сто души снааите им сметаат. Не перела, не чистела, детето у градинка го оставала. Вас да не треба да ве пере сто души дома.
Не зборев за никого од мојата куќа. Туку за една од соседството. Али кога си ти во прашањето, не ме чуди. Ти и секоја приказна ќе ја извртиш во каков ти ќеф сака. Кланови, малтретирање :facepalm: Божее

Таа го ебава а тој си мисли дека ќе го земи за маж :icon_lol:.

Него феминистиките се криви и Новиот светски поредок прават се за да му ја одземат маженственоста на мажот. И условите се такви да има многу лигуши кои дремат по кладилници и мекуши кои својата утеха ја наоѓаат во алкохолот. При прва прилика плачат колку им е тешко во животот нејазбирајќи дека народо куро го заболе за тоа.
Така е Буцио, така е, феминиските создадоа неповолни услови за мажите па сега овие почнаа да пијат и да се коцкаат :pos:.

Не зборев за никого од мојата куќа. Туку за една од соседството. Али кога си ти во прашањето, не ме чуди. Ти и секоја приказна ќе ја извртиш во каков ти ќеф сака. Кланови, малтретирање :facepalm: Божее
Па и ѕиркач си станал, шо те боли тебе за соседството, глеј си таму чергата, две снаи под еден кров не чинат, ти на комшијата ќе му береш гајле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom