Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто коментарите се бришат?
Она мисли дека ме "ебава" кога во принцип не е така. Реков јас дека со празни куршуми пука тука и нема никаков ефект. Тој што добро га искористи мојата неумешност да се изразам подобро секоја чест, али се лаже.Таа го ебава а тој си мисли дека ќе го земи за маж.
Него феминистиките се криви и Новиот светски поредок прават се за да му ја одземат маженственоста на мажот. И условите се такви да има многу лигуши кои дремат по кладилници и мекуши кои својата утеха ја наоѓаат во алкохолот. При прва прилика плачат колку им е тешко во животот нејазбирајќи дека народо куро го заболе за тоа.
Утре и неговата што ќе ја земе ќе им биде крива со гаранција. Сите се криви што влегле у таа куќа.Причина плус зашо снаите “не си знаат местото“. Напрај збрките и после прај се на Тошо... И на крајо снаата крива.
Море дете, чукни се у главата оти не си центар на универзумо дома, и оти 2 фамилии живеете под еден покрив, и се чудеш дек е проблемо. Глупости. Он знајал за женејне, и коа жена од шо се плаше.![]()
Таа го ебава а тој си мисли дека ќе го земи за маж.
Него феминистиките се криви и Новиот светски поредок прават се за да му ја одземат маженственоста на мажот. И условите се такви да има многу лигуши кои дремат по кладилници и мекуши кои својата утеха ја наоѓаат во алкохолот. При прва прилика плачат колку им е тешко во животот нејазбирајќи дека народо куро го заболе за тоа.
Утре и неговата што ќе ја земе ќе им биде крива со гаранција. Сите се криви што влегле у таа куќа.
Она мисли дека ме "ебава" кога во принцип не е така. Реков јас дека со празни куршуми пука тука и нема никаков ефект. Тој што добро га искористи мојата неумешност да се изразам подобро секоја чест, али се лаже.
Откај па јас сеа у муабетов влегов?Разочарен сум од illimunous. Ми се претстави како добар впечаток, а она...
Да од искуство од приватни пораки во кој се опишува еден цел роман за снаа ми и насока: Отвори ја ти темава, да не мислат дека сум јас.Навистина ? Ти тој многу самоуверена. Ова од искуство го кажуваш за твојот дом и останато ?
Откај па јас сеа у муабетов влегов?
Некој мора да е крив, во случајов ти. Бог да чува да си ја чукне црпката. Така од дома го научиле, синот на мама ти никад не си крив! Оваа вештеркава што ја зема, оваа чумава ќорава, недомаќинка, она на мама и вика секако. Сине види што ми вика жена ти аааа сине мајкин он лепотан, сине нечини! И онаа на чичко ти не чини. Сите не чинат сине! Змиишта.Откај па јас сеа у муабетов влегов?
Не зборев за никого од мојата куќа. Туку за една од соседството. Али кога си ти во прашањето, не ме чуди. Ти и секоја приказна ќе ја извртиш во каков ти ќеф сака. Кланови, малтретирањеДа од искуство од приватни пораки во кој се опишува еден цел роман за снаа ми и насока: Отвори ја ти темава, да не мислат дека сум јас.
Дете опамети се и речи и на снаа ти да ви шибне по три клоци дома и да си замине. И она нашла во чија куќа да влезе, се нешто не им чини.
Па и уште залетан на темава, мислиш цел живот го разбрал, мудрост извира. Они се собрале дома клан, кој од кој жени малтретираат. Се напукале у 40 квадрати сто души снааите им сметаат. Не перела, не чистела, детето у градинка го оставала. Вас да не треба да ве пере сто души дома.
Така е Буцио, така е, феминиските создадоа неповолни услови за мажите па сега овие почнаа да пијат и да се коцкаатТаа го ебава а тој си мисли дека ќе го земи за маж.
Па и ѕиркач си станал, шо те боли тебе за соседството, глеј си таму чергата, две снаи под еден кров не чинат, ти на комшијата ќе му береш гајле.Не зборев за никого од мојата куќа. Туку за една од соседството. Али кога си ти во прашањето, не ме чуди. Ти и секоја приказна ќе ја извртиш во каков ти ќеф сака. Кланови, малтретирањеБожее
Така е Буцио, така е, феминиските создадоа неповолни услови за мажите па сега овие почнаа да пијат и да се коцкаат.