Шах

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Абе пишете каков рејтинг сте барем да знаеме со кого играме не некој да се погоди со 2000 рејтинг па да ме убие .

Абе окс само овај постирал профил а никој др
и се игра партија со 30мин максимум за секој играч значи максимум за сат да се реши партијава а не на 3 дена потег.Со програми и триста чуда ќе играте така .

Абе окс само овај постирал профил а никој др
и се игра партија со 30мин максимум за секој играч значи максимум за сат да се реши партијава а не на 3 дена потег.Со програми и триста чуда ќе играте така .

Секако ја избришав, немам намера да играм со месеци една партија :D
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 16:01 ---
username stipsburg на chess.com, chesscube.com, FICS.
Проблем е што причично ретко играм, ама ќе најдам време да дојдам.

Леле играл сум со тебе :pos::pos::pos::pos:

Епа добар си ко така.Јас 1530 бев на чес.ком и си заборавив пасвордот па сеа на ческјуб играм али не баш често и сум 1800 некаде.Ајде да удриме една на ческјуб најди ме Yahji

Епа добар си ко така.Јас 1530 бев на чес.ком и си заборавив пасвордот па сеа на ческјуб играм али не баш често и сум 1800 некаде.Ајде да удриме една на ческјуб најди ме Yahji

ај да играме..креирај маса ке чекам јас и ке те одберам

ај да играме..креирај маса ке чекам јас и ке те одберам

Брат нз ни како се креира ни како се бара.Дај објасни прво.Јас стегам да пребарува само и да ме седни со било кој со сличен рејтинг.
Најверојатно креирав ајде пробај .

Брат нз ни како се креира ни како се бара.Дај објасни прво.Јас стегам да пребарува само и да ме седни со било кој со сличен рејтинг.
Најверојатно креирав ајде пробај .

Нема те..јас сум sejmenizapad ..пробај и ти ако ме најдеш

Не дава никаков со тоа име.Нема некој друг начин да се најдеме ?

Иначе јас сум на работа сеа, не можам да играм :D...може после работа ако има некој од вас online ќе го барам

Колку рејтинг си на ческјуб? Јас имам одбрано од мојов рејтинг па повеќе до 2200 макс . да не си повеќе или помалце од ова па затоа да не те кажува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom