Македонско фудбалско првенство 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Во Ѓорче се наплаќа карта? :D
И дај баталете го овај дијаспорецо,не е фактор некој шо нема стапнато на стадион да продава мадиња за бубрези,сигурно ќотек на кило има јадено таму од некој битолчани,па форумов му се погоди ко кец на десетка за лечење комплекси.:rolleyes:

Значи следното коло Македонија.ѓ.п. - Пелистер е чиста двојка

Шанси нема да тепате, во што сакаш може да се кладиме :icon_mrgr:

Пак почнавте со кладилничарските шеми ццц :icon_mrgr:

Шанси нема да тепате, во што сакаш може да се кладиме :icon_mrgr:

Пак почнавте со кладилничарските шеми ццц :icon_mrgr:

Kladba po avtarite dve nedeli sakas !? Barem kako satisvakcija za proazot da mi bidi toa so ke nosis amblem od ckembari ili pelisiter :D

Kladba po avtarite dve nedeli sakas !? Barem kako satisvakcija za proazot da mi bidi toa so ke nosis amblem od ckembari ili pelisiter :D

Може, како е кладбата, ти бираш да тепа Пелистер, јас бирам 1Х или само за да тепа Ѓорче? :)

Може, како е кладбата, ти бираш да тепа Пелистер, јас бирам 1Х или само за да тепа Ѓорче? :)

Abe brat ti biraj sakas 1 sakas X ;) ako sakas dvoznak da igras 1X togas da go nosis amblemot edne mesec a jas dve nedeli a ako biras cist fikas togas dvata po dve nedeli gi nosime slikite !

Убаво се гледа на видеото дека голот не е офсајт како и дека судијата даде црвен картон и после две три минути по нечија сугестија ја преиначи одлуката и помина само со жолт картон деспотовски ..
Вас не може никако да ви се објасни вие сте супериорна скопска раса на плачковци и секогаш сте во право за се , така и во во овај случај сите други нечинат и грешат само за вие да бидете во право...Ова сценариот го предосеќаф и кажував уште по грешката на офс со случајот бујчевски по нашата победа над работнички прошлото коло дека партијата ќе смеша прсти за вардар да победи на дербито за да имаат мир во куќата на штета на Пелистер и сугурен сум дека имаше некој дил помеѓу работнички вардар и ффм (а ништо чудо да и некој од нашио клуб е смешан) па така сега очекувам работнички да победи на натпреварите со вардар се само поради овај натпревар оти оваа вчерашна победа му ја спаси главата на многу луѓе во брендот , шо значи ние пак сме колетарална штета како и секогаш !Плус е тоа што не дојдоја комити уште повеќе се сколпуваат коцките за да ги смират и тие со оваа победа и со еден удар решија повеќе работи наеднаш ! Мора да се каже и дека нашите играа само првите 15 минути и последните 10 минути од натпреварот цело друго време само гледаа како вардар поригрува ...Дали имаше некој и од нашите во игрите дали беше грешка на тренерот не знам но наредните денови ќе видиме ! Ако не го сменат тренерот и не ги казнат нашите играчи значи на големо ја имаат наредено-договорено !Не е можно ака да играат слабо вардар а посебно нашите на ова дерби се гледаше како да се штедеја некој играчи ...Сега очекувам сигурно да победиме против Македонија.Ѓ.П. за и кај нас да ја смират топката односно сигурен сум дека ќе победиме се разбира ако не се мести нешто за кладилници и ако кај нас си бега монголот може да ја наместат ...Значи следното коло Македонија.ѓ.п. - Пелистер е чиста двојка

Значи ти нема рамен за правење теории на заговор. Нели сигурна победа ќе беше на Пелистер, мора да го тепаме ваков отепан Вардар и дрн дрн муабети. Па сега кога не пројде ова, одиме на другото веќе познато сценарио, повторно ФФМ и судиите му помогнале на Вардар да дојде до победа. Криво ми е само што не ве здробивме со 2-3 гола разлика за да немате можност сега да барате виновници на сите страни, наместо да си признаете дека наполно заслужено бевте победени!

Ставрев по грешка го извади црвениот картон, не ни примети дека всушност му даде црвен на Деспо. Што не ви е јасно?! На најдобрите судии им се имаат случувано милион вакви грешки, па што остана за Ставрев.

Одлично ја отсуди утакмицата, на европски начин. Не дозволи да суди фаули кои се судат само во нашево првенство и нигде на друго место, односно добро познатото “допри ме да паднем“. Оставаше да се игра машки фудбал, во границите на дозволеното.

Ако помошниците ја поебаа за офсајдот на Пелистер, тоа е друга работа и Ставрев не е ни малку крив за тоа. Така да, не знам што сте се фатиле искрено за судијава, крекајте колку сакате ама он е најдобриот судија што излегол од Македонија до сега.

Ставрев по грешка го извади црвениот картон, не ни примети дека всушност му даде црвен на Деспо. Што не ви е јасно?! На најдобрите судии им се имаат случувано милион вакви грешки, па што остана за Ставрев.

Одлично ја отсуди утакмицата, на европски начин. Не дозволи да суди фаули кои се судат само во нашево првенство и нигде на друго место, односно добро познатото “допри ме да паднем“. Оставаше да се игра машки фудбал, во границите на дозволеното.

Ако помошниците ја поебаа за офсајдот на Пелистер, тоа е друга работа и Ставрев не е ни малку крив за тоа. Така да, не знам што сте се фатиле искрено за судијава, крекајте колку сакате ама он е најдобриот судија што излегол од Македонија до сега.
Само едно одговори ми ај гледам и ти нешто правда делиш...
На твојот Деспо му даде жолт па црвен или директен црвен?

Skopje rosonera znam deka taka izgleda muabetot no i pred edna nedela jas go kazauvam toa no ne go pisev tuka za da ne bidam jas hejter i sipam atmosvera oti go sakam klubot no kako i da e za brzo ke izlezi vistinata na videleni !Daj boze da tepame vo gorce pa drugotot so saka neka bidi i se nadevam deka vo kupot ke pominime so rabotnicki drugo nisto en vazno !Dali ti ke veruvas ili nekoj drug toa e moe mislenje a dali sum vo pravo ke vidime ...daj boze da gresam

Gorce boj ako sakas so tebe kladba deka ke bidi 1

Teteks fan nemoj sega i ti da se brukas ete go videoto vidi kaj sto mu dava dirketen crven karton i so rakata go upatuva fudbalero vo soblekuvalna a psole minuta i nateganje koga veke fudbalerot e na krajot od terenot za da izlezi se spismanva sudijata i vadi zolt karton i go vraka vo igra igracot ...Vtora rabota vikas mozebi pomosnicite zgresile a toj nema vina ?! pa toj e glaven sudija i negovata e posledna i ako sakse mozese da go priznaj golot bez razlika an sugestijata od pomosnikot .Treta rabota si vo golema zabluda jas tvrdam deka emil bozinovski i ljubomir krstevski-krculot bea najdobrite nasi sudii vo ponovata istorija !A site drugi napreduvaat so pomosta i naredbite na ffm ...

ps.bilo kako bilo dolgo e prevenstvoto se nadevam ke ima uste vakvi natprevari i vakva atmosvera na poveke stadioni niz Makedonija bez razlika na mesanjeto na partijata ffm i drugi mestacki faci vo mak fudbalot !

Кај е бе оштетен Вардар несреќо една австралијанска...А за првиот гол шо го даде Вардар од прекин да не имаше случајно фаул? Или и то е друго ??Така да џабе не провоцирај,да до утре сабајле од шупло во празно да се тупиме Ние сме можда јојо клуб ама важно постојме, а Вие сте само една обична вештачка ФУЗИЈА,која на дело се гледа на домашните натпревари на Вардар кај шо има по 50-60 навивачи.А нашиот "јо-јо" клуб и во втора лига кога играше имаше публика на стадион колку шо имавте Вие кога истата та година станавте шампиони...Алооо!!!
п.с.Јас сум само против тоа детето шо се стрча кон играчите на Вардар односно кон босанецот...Ако веќе тргнал требаше кон судијата па и прекин нека имаше и казни...Нема шо кон играчи на Вардар или било кој противник тие се само обични фудбалери кои ги прерануват своите фамилии.

Што се палиш ко некој млад мајмун не ли гледаш дека не ве бива. До утре може да плачете бодовите одат во СКОПЈЕ заслужено. 70 минути ве доминиравме. Имаше цел куп спорни ситуации вклучувајќи и енац и чист пенал за Вардар кога од гол линија со рака ја извади еден ваш играч онаа шансата што беше карамбол пред вашиот гол на 2-1. 3 фаула до шеснаестеник ви свири што не беа во продолжение и ај да не збориме понатака. Ако сакаше факт е дека 2 пати можеше да ја прекине и службено да си добиеме. Што плачете ко цигани 5 страни овде ве читаме а факт е дека не ве бива. Не ве бива за ништо бе човече една млекара ако ви отворат кравите ќе ги изгубите :pos: таков народ сте само некој друг ви е крив затоа сте и слепо црево во државата. Бидете среќни и со волку оваа сезона ќе се спасите нема да испаднете нареднава со помала лига уште сега сте фаворит за втора лига ;)

1376736_672528786091107_734046578_n.jpg

974520_672528789424440_820878857_n.jpg

1371245_672528782757774_1534291491_n.jpg

1373687_672528772757775_1664574566_n.jpg

ps.kengur samo tie znaes so maka imas videno od Bitolcani so vaka jadis lajna na forumot !A nie moze da pretpostavuvame dali e rabotata vo tepanje ili vo klecanje trero nema :Dno vo sekoj slucaj go imas jadeno na golemo so lecis frustracii prema Bitolcani tuka na forumot :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom