Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Леле што напраи Реал матер да им ебам, живци ми испокинаа, многу нездрав тим се. Роналдо ѕвериште, и со Елче ми донесе пари и денес со Леванте. Т.е. денес уште не ми донел, чекам уште еден тенис, ваљда нема да ме сјебе.

Таман мислиш ќе фатиш Роналдо ме извади во 94 минута чекам Интер и Рома ГГ и ме сјебаа и тие на 2 ливчиња по една утакмица Дортмунд,Интер :tapp::place:

После овој дебакл со фудбаливе денес тешко да ги играм појке конечен тип само на голови а шо тип имав за денес Партизан - Борац ракометот Х2 и не ја уплатив мамицата :mad:

:rolleyes:
6.5 беше на Реал денес.

Тоа на сите утакмици или ретко на некој.. ? сеа баш проверував и нема такво нешто....

И маме му ебам на бет365 баниран на ип сум можно е ? да се мачи чоек со прокси ц ц ц...

Варегем - Стандард 7+ за утре. Минатата недела, за еден гол ме оборија со Локерен, 2-4 заврши. Белгиските екипи имаат сирење одбрани, паѓаат многу голови, а коефицентите се сосема солидни. Особено ако се врзе со уште некоја.

Варегем - Стандард 7+ за утре. Минатата недела, за еден гол ме оборија со Локерен, 2-4 заврши. Белгиските екипи имаат сирење одбрани, паѓаат многу голови, а коефицентите се сосема солидни. Особено ако се врзе со уште некоја.

Би можело да се сврзе со Австрија Виена-Салзбург.

Гронинген - Т1
Удинезе - Т1
Тотенхем Н.Г
Билбао Н.Г

х50

---

ПСВ - 1>2
Наполи - 1>2
Удинезе - 1
Самдориа - 1

х50

Kajgana Shop