Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
На Манчестер моментално нема поклон квоти...
Одбрана катастрофа, игра никаква...

Иако си навивам за нив, и играме против ебан Сандрленд, дур не ја средат и стабилизираат играта, не ставам пари на нив, макар и 0-7 тепале утре...

Дур не видам 2-3 меча константност во форма, ништо од моите пари на Јунајтед...

Пиши тогаш на кој текми ќе идат твојте пари утре, барем да имаме у предвид и ние :D
--- надополнето: 5 октомври 2013 во 01:00 ---
На Манчестер моментално нема поклон квоти...
Одбрана катастрофа, игра никаква...

Иако си навивам за нив, и играме против ебан Сандрленд, дур не ја средат и стабилизираат играта, не ставам пари на нив, макар и 0-7 тепале утре...

Дур не видам 2-3 меча константност во форма, ништо од моите пари на Јунајтед...

Пиши тогаш на кој текми ќе идат твојте пари утре, барем да имаме у предвид и ние :D

Го бркам ебаниот Фулам досега цело време. Утре играат против Стоук на Кревин Котиџ, за кец коефицент е 2.50 мислам, така што ќе го изиграм пак. Мора веќе да тепаат, па ако сакате можете да пробате и вие.

Кардиф-Њукасл - 1 , мислам дека има добри шанси да испадне вака. Кардиф неколку пати сезонава несреќно губеше бодови, на домашен терен се океј. Од друга страна го имаме Њукасл кој е без никаква концепција во играта, играат прилично лошо и чекаат на некој индивидуален потег на Бен Арфа или Реми. Исто така добар е коефицентот за кец.

Јунајтед, Дортмунд и Реал.

Еве ги утакмиците што мислам дека се добри за типување за утре

Liverpool - Crystal Palace 1-1 (1.70) / 1&Т1 (1.40)
Burnley - Reading GG (1.70)
QPR - Barnsley 1&T1 (1.65)
Swindon - Tranmere 1 (1.60)
Nantes - Evian 1 (1.90)
Stuttgart - Werder Bremen GG (1.60)
B.Leverkusen - Bayern M. GG (1.60)
Inter - Roma GG&3+ (2.10)

Во вторникот и средата за првпат после долго време искомбинирав натпревари од два дена и бев добитен. Некако си ги пишав оние кои ми легнаа запоставувајќи кога играат. Затоа за фиксен лист ќе го направам истото и викендот, дури и повеќе заради причината што единствен што ми фаќа око за утре е Бриж, сите други ми се некако шкарт. Се мислев дали да ја играм, ама кога видов дека Атлетико во недела е од 12 одлучив да ја пишам, за утре да го уплатам листот, оти нема шанса толку рано да се разбудам :D

Покрај Бриж и Атлетико, на листот одат Ајакс, Псв и Удинезе. Коеф. 5.5.

Toa e eдна од големите грешки што ги правиме сите што се коцкаме, нетрпеливоста скапо чини во коцкањето...

Ај некој нека ми објасни ако може како се пресметува добивката на систем ливче? На пример 7 од 10 или 8 од 10? Плус колку фиксни треба да има? Не сум играл никогаш на систем.:D Фала однапред.:)

Никој не ти одговорил, па да ти кажам :D

Добивката на системски лист се пресметува на тој начин што најмалите х коеф. ги множиш помеѓу себе, потоа со уплатата и делиш со бројот на комбинациите. Х претставува всушност колку од колку бараш. Пример ако играш 4/5 ги множиш најмалите 4 коеф. на тикетот, нормално после со уплатата и на крај делиш со комбинациите за да ја добиеш твојата минимална добивка. Кога играш 4/5 имаш 5 комбинации, 7/9 се 36 и така натаму. Мислам дека треба да ја има оваа табела со комбинациите во некој билтен или страна.

Сити-Евертон
тим1, 1, 1-1...

Минатото коло фатив убав коеф на Евертон-Њукасл тим2, 3.55...
Не гледам како Евертон би можел да се одбрани кај Сити...
Се надевам само дека Пелегрини ја научи лекцијата со Минхен, и дека ке го стартува Негредо од почеток, за сметка на Џеко..

Ливерпул-Кристал Палас
1-1, 1-1&3+...
Им се врати Сурчо во тимот, и автоматски додајте уште еден гол на резултатите што ги остваруваше досега Ливерпул...
Кристал Палас уште од Чемпионшип почнаа млитаво да играат при крајот на сезоната, и ако не доживеат мозочни удари фудбалерите на Ливерпул, не гледам како не би го добиле овој меч...
Стариџ им е во одлична форма, Суарез е гладен за голови...
Можеби мал проблем ке им биде неирањето на Кутињо, но сметам дека ако сака Ливерпул во Топ 4, мора да го добијат ова, макар пак излегол Роџерс со 4 центарбекови во одбрана...

Нешто што ми западна во очи, 3.75 коеф за Суарез да даде 2 гола... може да се проба, дефинитивно...

Борусија - Дормунд
GG3+, т2

Нема што да се објаснува, и домаќинте, и гостите играат ултра офанзивен фудбал...

Леверкузен-Баерн...
GG3+, т2

Очекувам домаќините да брцнат едно голче, дома даваат два и повеќе, па очекувам барем еднаш да ја начнат мрежата на Ноер, па после Баерн да ги стави у мешалицата нивна..

Некои други коеф, кои сметам дека може да се играат, Јунајтед 2-3 гола, Лејтон х2, Киево Т1, Хул-Астон вила GG3+, Фулам-Стоук 0-1...

Сега знаете што да не играте :D

Eskisehirspor - Besiktas 1 (3.15) или 1x (1.64)

и да ве известам утре не го играјте Schalke 04 (C.Obasi,Huntelaar,Farfan,Papadopoulos,Fuchs,Annan)

:pipi:
Еве ви за денеска нешто од Серија Б

Авелино - Бари ГГ
Чезена - Сиена 2&3+
Пескара - Спезиа 2-6 голови
Новара - Ланчиано 2

Имаш некое инфо за СИена или ?
+ Добија црвен картон прошлава, нз кој играч им фали...

Фердинанд, Андерсон и Фелаини не отпатувале со тимот за Сандерленд, а според медиумите на островот, големи се шансите тимот да остане без Ван Перси кој што наводно имал ситна повреда, и без Руни кој што е неизвесен за овој натпревар.

се заебават овие нели ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom