Семејни луѓе - уживатели на марихуана

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Боље тато да дува него да ми испере мозак да навивам за Ѕвезду или Партизана ! :D

Не озбиљно колко би само сакаја да дојду дома и да ги виду мои куде пашнуеф, колко ке се смеју еј
Ја пуно пут сс другари играмкур(заебаам се) дека дома ме чека бонг фул сс пјур непалски сканк, тато га средија од италијани што работиф сс кожу у ЧИК
Тато ги знае работе, израснаја у рокстајл пост хипи време у Београду, студенски живот, игранке, ваљда и дуванке
Знае што е еЛеСДи,ваљда знае и да срола едн некад после ручак. Ке га прашам па ке ви кажу
Мене нема да ми смета, ама нејќу да забегаф и после да ми вртиф да ги средују нон стоп ганџу : )

:pos: секако, лупај синтетички фармацевтски дроги што ни сам не знаеш што содржат, природното не ќе да е на арно

Тоа што е вештачко и не значи дека е полошо од природното. Денес горе доле се се прави синтетички храна, облека па и тревата веќе не е природна.
Ако сакаш денес природно само сам ако си го насадиш.:гик:

П.С Забегав малку не знам дали едното или другото кое е поштетно ама не е ниту важно поентата ми беше дека не значи ако е вештачко дека по дифолт не чини или е полошо од природното.

Пропалитет си е карактерна особина и нема врска со дроги и алкохол. Ако некој не го бива, како и да е нема да го бива. :)
Би се изненадил колкав процент на успешни луѓе рекреативно од време на време си пафкаат.

.
Знам дека успешни луѓе рекреативно или редовно си пафкаат. Не ги судам, нека си пафкаат ако им делува продуктивно, релаксирачки или инспиративно како на уметниците на пр. Има и разлика од рекреативно и секојдневно конзумирање, иако тврдам дека има зависници од ганџа. Секој ден ги гледам околу мене. Практично не функционираат, отсутни се ако не се здробени.
Зборам за моите родители. Лично би ми пречело, да го гледам стариот мој напушен земја во ритардед моуд, да почне да ми филозофира да му се плетка јазикот или да ми кажува вицови. :)
Нека си го ваков каков што е. Нека ме замара со вообичаените родителски работи. Пот-хед родител, не фала!

Пушењето на трева не е баш добро да се ослободиш...
Еден доктор ми кажа дека ако си многу напнат подобро да пиеш едно апче диазепам од 2милиграма отколку 1 чашка ракија, да пушиш трева итн.

А кај кој доктор си бил?
Ај појди кај друг.;)

:pos: секако, лупај синтетички фармацевтски дроги што ни сам не знаеш што содржат, природното не ќе да е на арно

А ти ако може да ми објасниш што е попозитивното да земаш марихуана или да пиеш, отколку да земеш диазепам?

Пропалитет си е карактерна особина и нема врска со дроги и алкохол. Ако некој не го бива, како и да е нема да го бива. :)
Би се изненадил колкав процент на успешни луѓе рекреативно од време на време си пафкаат.

Абе остај се.. сите се на трефка.. затоа државава ни е полна со генијалци... :facepalm:

Пушењето на трева не е баш добро да се ослободиш...
Еден доктор ми кажа дека ако си многу напнат подобро да пиеш едно апче диазепам од 2милиграма отколку 1 чашка ракија, да пушиш трева итн.

Па да фармацевтите немат ќар ако пушиш трева или пиеш ракија....имат ќар ако се навлечеш на диазепам или друга синтетичка дрога! затоа и така ти рекол, затоа народов купува апчиња на кило....сите се навлечени на апови...
Ракијата е лоша ако пиеш по едно литро на ден, марихуаната е лоша ако пушиш 10 пати на ден, и водата е лоша ако се изнаголташ....с е што внесуваш во организмот е лошо ако е ппетерано.. а докторот да ми јаде гомна дека подобро е да пијам апчиња за да се релаксирам наместо марихуана, нека си ги напика во гзот...
Секој ден коа си идам од работа, пушам џоинт, здрав сум како дрен, куршум не ме бие и не ме сече сабја....

Јас имам многу блиски роднини татко и син заедно пушат од време на време а и јас понекогаш им се прикључувам :D . Подобро така отколку скришно, криењето и стравот...недостатокот на комуникација знае матер да ебе.

Диазепамот не е штетен толку и е препорачлив особено на луѓе над 40години.
Ако вечерва те смири една чара ракија, утре две и така натаму за извесно време можеш алкохоличар да станеш...
И можете да прашате доктор...

Диазепамот не е толку штетен колку што е штетна една чашка ракија...

TrollSpray.jpg

Ајмо уште една тема за лековитите особини на марихуаната од една страна и од друга страна за нејзините смртни последици :facepalm:
Не ли ви здосади на 100 теми истата тематика да се млати?

Диазепамот не е штетен толку и е препорачлив особено на луѓе над 40години.
Ако вечерва те смири една чара ракија, утре две и така натаму за извесно време можеш алкохоличар да станеш...
И можете да прашате доктор...
А ти да не си случајно напушен а ?

Ајмо уште една тема за лековитите особини на марихуаната од една страна и од друга страна за нејзините смртни последици :facepalm:
Не ли ви здосади на 100 теми истата тематика да се млати?

Нема врска оваа тема со тоа. Бар јас ако ми веруваш ми е преку глава да ми објаснува некој колку била здрава, а некој друг колку е штетна. Овде стриктно за животниот стандард, се се модернизира па така и тревата, и доста е можно таа да стане нешто секојдневно и вообичаено, како што е пивото да речеме. Ради тоа темата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom