Хомосексуални бракови во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.
C

cige

Гостин
Со инает нема да бидеш попаметен. Напротив.

Не заработуваат. Седни и научи што е заработка а што е буџет за наменско трошење.

И престани да се глупираш со теории на заговор пошто те прават очајно неинтелигентен во очите на неглупавите луѓе.
.
Познавам лично доста активисти на СДСМ што искинаа партиски книшки и појдоа по невладини организации, зимаат пари од тоа што го работат, не живеат од камења јадење.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Со инает нема да бидеш попаметен. Напротив.

Не заработуваат. Седни и научи што е заработка а што е буџет за наменско трошење.

И престани да се глупираш со теории на заговор пошто те прават очајно неинтелигентен во очите на неглупавите луѓе.
--- надополнето: 4 октомври 2013 во 15:40 ---

Едно е каубој. Друго е криминалец.

Тоа што државата ти борчи пари не е изговор да се фалиш по форуми како приватно заработуваш од криминогени дејствија во невладиниот сектор.

Ако не ти се свиѓа власта, бори се да ја урнеш, наместо да крадеш пари наменети за зајакнување на граѓанските капацитети.

Мрчиш за педерите што не се организирале за да остварат права, а кога ти треба да се организираш, ти се организираш криминално, наместо граѓански.

Чудесна Македонија. Нормална земја кајшто педерите не смеат да се почитуваат.
Јас се што направив со НВО е легално и по закон. Лаптопи, печатари скенер фото опрема, трошкови за пат, хонорари и дневници. Законот ми овозможува да преку НВО така работам. Но законот не дозволува неплаќање на плати доприноси фактури... али ај тужи државата па да видиш кога следен пат ќе добиеш тендер или работа. ЈЈас сум легален, вие не сте.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.643
Поени од реакции
9.929
Самоубиство за нив!:cautious:
Ај дека се машки дискутирале за хомосексуалците, ајде да прошараме малце.
Мада не знам како заслужиле самоубиство и како може друг да го изврши врз нив, ама нема везе...
Зошто така мислиш? :)

Член од
27 септември 2013
Мислења
199
Поени од реакции
162
Ај дека се машки дискутирале за хомосексуалците, ајде да прошараме малце.
Мада не знам како заслужиле самоубиство и како може друг да го изврши врз нив, ама нема везе...
Зошто така мислиш? :)
Зашто,едноставно ко ќе видам во град такви ми се гади,неподносливи се....
не подржувам..хемосексуални бракови со една реченица ќе завршам..за нив САМОУБИСТО ОД ПРВ СТЕПЕН

N

NikolaMKD91

Гостин
Самоубиство за нив!:cautious:
Како друг ќе им изврши самоубиство на нив ? :pos:

не подржувам..хемосексуални бракови со една реченица ќе завршам..за нив САМОУБИСТО ОД ПРВ СТЕПЕН
:facepalm: Каде ли згрешија просветарите со писменоста на народов ...

Член од
27 септември 2013
Мислења
199
Поени од реакции
162
Како друг ќе им изврши самоубиство на нив ? :pos:

:facepalm: Каде ли згрешија просветарите со писменоста на народов ...
Кажав шо имав да кажам...значи кој ги подржува хомосексуалните бракови..или е ненормален или нешо му фалит..:)

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Кажав шо имав да кажам...значи кој ги подржува хомосексуалните бракови..или е ненормален или нешо му фалит..:)
Jas sum siguren, deka imas uste mnogu raboti da kazes na temava.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.643
Поени од реакции
9.929
Не ми изгледаше од прв поглед како девојче што врши самоубиства...
И баш ме заинтересира, многу пати гледаш хомосексуални брачни парови низ град а?

Член од
27 септември 2013
Мислења
199
Поени од реакции
162
Jas sum siguren, deka imas uste mnogu raboti da kazes na temava.
Доволно беше. Во кратки црти.
--- надополнето: 4 октомври 2013 во 16:03 ---
Не ми изгледаше од прв поглед како девојче што врши самоубиства...
И баш ме заинтересира, многу пати гледаш хомосексуални брачни парови низ град а?
Можам за нив да кажам дека се за самоубивање..сами да се присвестат,ама тоа е...Гледам да..и ми се гади...неподносливост..брука..:)

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Јас само кажувам дека ми се неподносливи,во секоја гледна точка,мое мислење....за други не ме интересира...:)
Ако не те интересира за други, глеј си асталот и не ги самоубивај толку.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom