Хомосексуални бракови во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
:icon_lol: Ги кријат мајсторе ги кријат обично педерите искомплексираните и фрустрираните кога си праат собиранки у лични пораки се договараат шкорпо компанија и остала исфрустрирана и искомплексирана багра, ме поканија еднаш два пати така ама им кажав дека ми е испод ниво да се приближам до такво друштво не па да бидам виден у истото ете ако не веруваш прашај го ќелавиот џеј наркоман кој се збираат и договараат така за собиранки па после прашај ги нив, добро познат не се дружи со секаков олош и шлајм
Јас се сеќавам еднаш кога те викнаа на собиранка за малку поема ќе напишеше на форумот од среќа...

Душичка.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Јас се сеќавам еднаш кога те викнаа на собиранка за малку поема ќе напишеше на форумот од среќа...

Душичка.
Да да, поеми пишуев тогаш.
батали тоа кажи ти шо напраи у хрватска пресади ли коса за да бидеш попривлечен на младите педери ? :)
Сега кога ќе ме викне шкорпо на таква тајна собиранка епопеја ќе напишам бе еј не поема.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
DBack
во еден пост пиша дека не си пешко. шо толку се замараш да ги браниш нивните барања?
во некој си филм на спасител нивен си влезен или?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
DBack
во еден пост пиша дека не си пешко. шо толку се замараш да ги браниш нивните барања?
Не ги брани педерите, тркало. Се обидува тебе да те одбрани од твојата глупост и простотилок.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Шо не ти е јасно од погорната реченица ? Дека јас имам право да мразам педери или ти си тој кој што ќе ми каже дека несмеам ?
Ти како воен ветеран со пост траумски синдром од конфликтот во 2001, со последици како халуцинации, губење на свест и зборување на небулози, да не речам ти како "човек" со посебни потреби бидејќи одамна не си дете би требало да го имаш тоа право.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Ти како воен ветеран со пост траумски синдром од конфликтот во 2001, со последици како халуцинации, губење на свест и зборување на небулози, да не речам ти како "човек" со посебни потреби бидејќи одамна не си дете би требало да го имаш тоа право.
Ете јас ветеран сум бил во конфликт да не набројувам, ти со 45 години и дегенерираано однесување и фрази и финти на благо ретардиран 13 годишник кој што се вон секој памет кое е твоето опрвдание ?

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Не ги брани педерите, тркало. Се обидува тебе да те одбрани од твојата глупост и простотилок.
се јави дрвениот адвокат на адвокатот-дрвото :tapp:
е па ај постар и почитуван члену на кајги форумов, дај да видам шо сакаш ти. шкорпионов се откажа, дбек тебе те викна на помош, ај ти да видам шо имаш против нас-неписмените :pos: можи и ќе ме просветлиш ти-не се знај :unsure:
само прво кажи ми-пешко си или нивен правен застапник, да знам како да дискутирам

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
DBack
Не поднесувам приученост и простотилак у јавност.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Не поднесувам приученост и простотилак у јавност.
е па тогаш оди покриј се и не се покажувај во јавност се додека не научиш како треба и не станиш покултурен, а не толку прост, просто и едноставно.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
е па ај постар и почитуван члену на кајги форумов, дај да видам шо сакаш ти. шкорпионов се откажа, дбек тебе те викна на помош, ај ти да видам шо имаш против нас-неписмените :pos: можи и ќе ме просветлиш ти-не се знај :unsure:
само прво кажи ми-пешко си или нивен правен застапник, да знам како да дискутирам
Чекај сега сенилниов да му текне за шо се работи и шо е муабетов, ќе се сецне и ќе почне да ти поправа граматички грешки мислејки дека е на некоја тема во литература и уметност за граматика, немој така нагло да го штрецаш.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Темава е исцрпена до крајни граници. Не можам на ново на секој неписмен да му објаснувам.

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
:icon_lol: Ги кријат мајсторе ги кријат обично педерите искомплексираните и фрустрираните кога си праат собиранки у лични пораки се договараат шкорпо компанија и остала исфрустрирана и искомплексирана багра, ме поканија еднаш два пати така ама им кажав дека ми е испод ниво да се приближам до такво друштво не па да бидам виден у истото ете ако не веруваш прашај го ќелавиот џеј наркоман кој се збираат и договараат така за собиранки па после прашај ги нив, добро познат не се дружи со секаков олош и шлајм :D
Шо не ти е јасно од погорната реченица ? Дека јас имам право да мразам педери или ти си тој кој што ќе ми каже дека несмеам ?
Одлично си изреагирал еднаш, двапати. Многу, како да кажам, одважно и принципиелно.

Човек, сепак треба да си држи до нивото. Не иде да бидеш виден со секој, нели. Луѓе свашта може да си помислат, па после иди и објаснувај се...

Немам нејаснотии со реченицата. Затоа и ја повторив неколку пати, за случајно некој да не ја утне.

Никој не може да ти забрани да хејташ. Тоа ти е демократско право. Тужно и малку дебилно е на стари години да хејташ милиони луѓе кои не ги познаваш од незнаење и страв.

Мислам, ваљда е од незнаење, па после и страв, него само стравот да не се попедерчи(ш)?!

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Темава е исцрпена до крајни граници. Не можам на ново на секој неписмен да му објаснувам.
немаш никакви аргументи, затоа.
се најде некој кој може да ти врати на твоите филозофии и одма-опашката (или нешто друго в гз :D) и чао

не очекував така брзо да си заминеш, ама добро, то е. секако не ми одговори на прашањето, така да, прекинувам и ја.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ете јас ветеран сум бил во конфликт да не набројувам, ти со 45 години и дегенерираано однесување и фрази и финти на благо ретардиран 13 годишник кој што се вон секој памет кое е твоето опрвдание ?

Полека смири се и внимавај со буквите на тастатурата. Без паника!
Докторот што ти рече знаеш, ако продолжиш да ги пиеш редовно лековите, без нервози, за едно 20-30 години твојот когнитивен капацитет ќе дојде на едно рудиментарно ниво за да можеш да се пријавиш на Македонски Идол и конечно да го свртиш вниманието кон себе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom