Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене па ме скапаја убедување како тоа Кварт биле супер...дури и ми понудија ваков телефон за гага, за да сум се убедел во квалитетот...ама ништо од бизнисот, изгледа ги искарал шефот![]()
Ја читав таа дискусија, да не мислеше дека навистина ќе ти дадат гага тел.
Шала на страна, бев еднаш да го прочепкам така од љубопитност. Еден од вработените ми е пријател и 15 минути подоцна ми се јави по телефон да ми каже да не се дрзнам да го купам (помислил дека сум заинтересиран).
А за Кварт како бренд и не можам да кажам баш лошо. Имам телевизор веќе година и пол и сум целосно задоволен за она што го добив за тие пари.
Јас имам 985 скоро 6 месеци коска е а и нема гребнатинка. А од кварт имам купено двд пред бајаги години и знам дека цело време морав да го чистам пошто сецкаше, углавуваше така да бегам од таа марка.Ете девојка ми има алкател 995 , 2 пати падна изгуби мрежа и си еба мајката. Плукни им се на Алкател , земи поарно Сони Ериксон или самсунг, ако нејќеш кварт ...
a vo sto stana problem so telefonot na drugarti ? prasuvam bidejki me interesira inace da misalm na toj od amc
А дека е QUART затоа не чини нели.
Ако размислиш малце ќе сватиш дека сите електонски уреди се прават со исти делови само името на фабриката е различно.
Ако размислиш малце ќе сватиш дека сите електонски уреди се прават со исти делови само името на фабриката е различно.