Quart QT550 Smartphone

• Креатор на темата Креатор на темата SpiderWeb
  • Време на започнување Време на започнување
Мене па ме скапаја убедување како тоа Кварт биле супер...дури и ми понудија ваков телефон за гага, за да сум се убедел во квалитетот...ама ништо од бизнисот, изгледа ги искарал шефот :pos:

Мене па ме скапаја убедување како тоа Кварт биле супер...дури и ми понудија ваков телефон за гага, за да сум се убедел во квалитетот...ама ништо од бизнисот, изгледа ги искарал шефот :pos:

Ја читав таа дискусија, да не мислеше дека навистина ќе ти дадат гага тел. :)

Шала на страна, бев еднаш да го прочепкам така од љубопитност. Еден од вработените ми е пријател и 15 минути подоцна ми се јави по телефон да ми каже да не се дрзнам да го купам (помислил дека сум заинтересиран).

А за Кварт како бренд и не можам да кажам баш лошо. Имам телевизор веќе година и пол и сум целосно задоволен за она што го добив за тие пари.

Ја читав таа дискусија, да не мислеше дека навистина ќе ти дадат гага тел. :)

Шала на страна, бев еднаш да го прочепкам така од љубопитност. Еден од вработените ми е пријател и 15 минути подоцна ми се јави по телефон да ми каже да не се дрзнам да го купам (помислил дека сум заинтересиран).

А за Кварт како бренд и не можам да кажам баш лошо. Имам телевизор веќе година и пол и сум целосно задоволен за она што го добив за тие пари.

Не бе какво мислење, знаев дека мајтап си играат. Не може ова нешто да се нарече бренд...Бренд е нешто што е оригинално самото за себе...а не генерички производ на кој само му се лепат разни имиња зависно од тоа на кој пазар се продава...

Ете девојка ми има алкател 995 , 2 пати падна изгуби мрежа и си еба мајката. Плукни им се на Алкател , земи поарно Сони Ериксон или самсунг, ако нејќеш кварт ...
Јас имам 985 скоро 6 месеци коска е а и нема гребнатинка. А од кварт имам купено двд пред бајаги години и знам дека цело време морав да го чистам пошто сецкаше, углавуваше така да бегам од таа марка.

Vaka decki me interesira i sakam da kupam quart Qt550 no neznam kako opsto nekoj sto ima kako er zadovolem vo so ima problemi so telefonot... so kamerata kako e moze li da stave nekoja slika od nego da vidam kakvi performansi e kamerata iako znam 5mp (no imam slusnato deka ne bila mn dobra ali drugo e da vidam drugo e da slusnam : ) ) Drugo dali znaete kade ima futroli za telefonot ili maski ..
Dali mu e dobar androitot ,dali gi raboti dobro aplikaciite ... i slino ,fala pozdrav:)

Ако мислеш на тој од амц шо е, немој, ќе се прелажеш. Еден глуп другар се изгоре така. Шкарт роба се..

a vo sto stana problem so telefonot na drugarti ? prasuvam bidejki me interesira inace da misalm na toj od amc

a vo sto stana problem so telefonot na drugarti ? prasuvam bidejki me interesira inace da misalm na toj od amc

Не знам шо андроид имаше, ама не беше баш андроид, пластиката за една недела се искриви, почна тоа капачето на батеријата да испаѓа. Не го зимај, мој совет.

Не мора да значи Quard дека не чини туку зависи од можности(софтверот) и дизајнот(квалтетот на изработка) значи колку пари толку музика .
И кажи колку пари можеш да дозволиш и ќе ти предложам кое да земеш ;)

Ако размислиш малце ќе сватиш дека сите електонски уреди се прават со исти делови само името на фабриката е различно.

Ако размислиш малце ќе сватиш дека сите електонски уреди се прават со исти делови само името на фабриката е различно.

Точно, али Quart е фирма шо у најдобар случај производите ги склопува на брод. Ги праат од стар хардвер и лажат за спецификациите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom