Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

речи Пирсон да не се повреди, тек тогаш ќе нема кој да ги брка по терен. Него гледам губиме 1-0, сега е време за гол на Вилсон :) и се надевам дека стварно Гос не е лев бек зошто тоа не е негова позиција ама ич.

речи Пирсон да не се повреди, тек тогаш ќе нема кој да ги брка по терен. Него гледам губиме 1-0, сега е време за гол на Вилсон :) и се надевам дека стварно Гос не е лев бек зошто тоа не е негова позиција ама ич.

Бек игра ,али се приклучува кон средина почесто пошо се окулу средината се врти. Иначе голот што го примивме беше мераци ,ко копија на слободниот на руни од минатата недела со вба/сити.

А младиве на баерн примиле петарда од реал сосиедад:confused:
--- надополнето: 2 октомври 2013 во 14:50 ---
Е ова ке биде интересноUntitled.jpg
--- надополнето: 2 октомври 2013 во 15:32 ---
Џејмс Вилсон за 1:1

Е да де. Каде бевте за со Сити у Мондано? Неможам веќе да си дозволам да трошам време :D Здравје за боксинг деј ај ќе има многу прилики :D Aко исположам на колоквиуми тоа.. Ако не, за пред сезоната :D

Вечер мора да се иде на победа.. Од самио старт треба да се нападне .. И во средина 3ца да играат најпаметно ќе биде.. Или Дијамант формација

Малце офф

vidooq Ај ако сакаш пиши ми пп да те прашам нешто во врска со онлајн обложување :)

Е да де. Каде бевте за со Сити у Мондано? Неможам веќе да си дозволам да трошам време :D Здравје за боксинг деј ај ќе има многу прилики :D Aко исположам на колоквиуми тоа.. Ако не, за пред сезоната :D

ПМФ <<<<<< Јунајтед

http://www.kurir.mk/magazin/scena/1...grafii-site-ke-navivaat-za-Mancester-Junajted

Извинете вака што ве прекинувам во пцуење на Мојс, управа, педери, играчи и не знам што друго ама сакав да бидам прв што ќе го постира линков што ќе го гледате во следниве неколку месеци во темава постиран (ако не постирал некој веќе)
Појма немам каква врска има оваа со Јунајтед ама знам дека насловот е пре-дебилен.

П.С. Имате бе вие девојки што навиваат или само машки сте во Македонијава ? Ако имавте некој женски фан ќе излезеше некој линк ваљда за некоја таква навивачка.. :cautious:

:pos:

Добар си еј. :вонзем:

Сине и мене така ме лажеа за на електро тешко ово оно па еве ми се глеа крајот уште некој испит дури од аздис напраив една мала рокада, ќе ти кажуе Боро:) те фураат немај гајле, ќе видиш после колоквиумите поредовен ќе си :D

сме изгубиле 2-1 од Шахтар (млади), Вилсон го дал голот за нас :)

Сине и мене така ме лажеа за на електро тешко ово оно па еве ми се глеа крајот уште некој испит дури од аздис напраив една мала рокада, ќе ти кажуе Боро:) те фураат немај гајле, ќе видиш после колоквиумите поредовен ќе си :D

сме изгубиле 2-1 од Шахтар (млади), Вилсон го дал голот за нас :)

Не е како што мислиш..
finding-neverland-jets-fan.png

Сега може ќе ме разбереш

Знам, ми кажа. Уште неможам да се изначудам :D Подобро на физика да дојдеше :D

Инаку вечерва очекувам да излеземе со 4-4-2 формација со крила и другиот напаѓач малку зад првиот со вектор <r> = -10<i> -3<j> ако за координатен почеток е земен првиот напаѓач и Х оската е паралелна со аут линијата а У оската паралелна на гол линијата. Растојанијата во метри.
Топката(t) (од времето зависна) очекувам за на t вредности од t1 = (15, 30) и t2 = (45, 70) во минути, топката да се најде во противничкиот гол.

Убав помин во Мондано. (пивото е одлично (дабот))

Не е како што мислиш..
Прегледај го приврзокот 73701

Сега може ќе ме разбереш

Знам, ми кажа. Уште неможам да се изначудам :D Подобро на физика да дојдеше :D

Инаку вечерва очекувам да излеземе со 4-4-2 формација со крила и другиот напаѓач малку зад првиот со вектор <r> = -10<i> -3<j> ако за координатен почеток е земен првиот напаѓач и Х оската е паралелна со аут линијата а У оската паралелна на гол линијата. Растојанијата во метри.
Токата(t) (од времето зависна) очекувам за на t вредности од t1 = (15, 30) и t2 = (45, 70) топката да се најде во противничкиот гол.

Убав помин во Мондано. (пивото е одлично (дабот))
Збирот на брзината на топката разложен по координатите ќе биде секогаш помал од збирот на брзината разложена на координати на паѓањето на Ешли Јанг. :D

Пивото се движи од граници на - +А каде кај - А е во саканата изладена состојба а слободното паѓање h на криглата е правопропорционално со давањето гол :D

памтам уште од прва година ајт ти :D уживај ајде па те чекаме кога ќе си послободен :)

#MUFC: De Gea, Rafael, Smalling, Vidic, Evra, Carrick, Fellaini, Cleverley, Valencia, RVP, Welbeck

subs: Lindegaard, Jones, Nani, Giggs, Young, Kagawa, Chicharito
4-3-3 Ај да видиме како ќе функционира...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom