Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
е па кажи што да се игра вечер, штом си толку интелигентен да паметуваш одпосле?
ГГ3+. Шахтар јак во напад, ама тапа во одбрана, нешто како Манчестер.
Добри се Шахтар, посебно дома. Лани го добија Челзи, иако тогаш го имаа Вилиан. После изгубија со Јувентус, на тотално небитна утакмица. Не знам, мене не ми се верува да победи Манчестер таму. Х според мене (2:2).

Иначе ЦСКА пак ги исполнува сите услови за кикс. Мал коефициент (според денешнава состојба), најверојатно пак без Думбија и Џагоев (гол немаат постигнато, откако играат без нив) и играат од 18:00.
Не викам дека сигурно киксира, ама не би ја играл по тој коефициент. Х пп тип.

0-2 гола може е најпаметно таму, камен е во Русија, а вчера ја гледав Зенит-Австрија цела и не можеа два паса да се сврзат од што бегаше топката. Иначе во Петерсбург се игра ЦСКА-Плзен, за тие што не знаат. :)

Мислам дека и Јунајтед ќе ја даде т2 2+, одличен коефициент има. И двете екипи се тапа годинава, али сега Јунајтед ќе игра и со Руни и со Перси и би требало да запнат, башка на Мојсо му гори под нозе и мора што поскоро да се докаже пред навивачите.

Сити-Баерн мислам дека ќе има пимплање до немај каде, и двете екипи играат со многу посед, така да нема да ме чуди да заврши и 0-1 гол.

ПСЖ 1х 1.23 е во Копачка, ова мислам дека е частење од кладилниците, за тие што играат на поголеми уплати секако.

Јуве на два тикета го чекам, на едниот т1 на другиот 1, така да не ги коментирам нив и се надевам нема да сјебат.

Остајте бе тоа руси од 6 шо играат, ќе те падне и после од нервоза без веза типови ќе изиграш за покасно.

андерлехт-1х
јувентус-1
псж-1
леверкузен-1
плати 200 земи 1210

1.23 e дупла шанса на ПСЖ ради тоа што Силва им е повреден...

Што да се игра Химки - Остенде кошарката? 1 хендикеп крај , 1 хендикеп полувреме или Остенде -67.5 поени? Има некој инфо за тимовите?

Шахтар 1
Баерн 2
ЦСКА НГ
Галатасарај +1,5
Андерлехт да не даде гол
ПСЖ 3+
Рејал 1-1 3+
Баерн У19 да даде гол
Колшрајбер-Надал +18,5
Кокс-Рид 1
Украина-Белорусија одбојка 1

:свиркам:

ПСЖ - Бенфика X2 или чиста 2 за оние што сакаат повеќе да ризикуваат :D

Вчера сите фаворити си тепаа (освен Зенит) и денеска чисто сумњам дека пак кладилниците ќе дозволат такво нешто, а ПСЖ ми е најсумњива 1.75 коефициент плус без Алекс и Силва во одбраната а и Бенфика не се за потценување..

Баерн и Сити во нивната група се 100% сигурни за наредната фаза, Цска и Плзен се ептен тапа да изненадат некој од овие две екипи така да очекувам во меѓусебните дуели Барн- Сити да нема многу голови и да играат опуштено.
За разлика од нив Леверкузен мора да иде на победа против Сосиједад. Леверкузен на домашен терен се доста силни и даваат многу голови. Оваа ја би ја изиграл 1 и 3+.
Манчестер Ј. на некој начин се потценети во дуелот со Шахтар, 2.9 коеф. и да нејкеш ке го играш/

Мои типови за денес:
Сити-Баерн - 0-2
Леверкузен-Сосједад - 1 3+
Шахрат - Ман. Ј. - 2
Околу 16 к. се собира ..

Ова не го играм ама мислам дека ЦСКА и Плзен ке се растурат од голови давање за инат ЧД

Не ми ја баксузирајте ПСЖ ќе ве скинам, на дупла шанса ги имам. :D

Потценета била јунајтед дај не заебавајте.

е па кажи што да се игра вечер, штом си толку интелигентен да паметуваш одпосле?

Одлепуваш а ?
Ви реков да не залетувате оти ако игра вашиот тим немора да влегувате Ол ин.Гледате каква ви е ситуацијава и се залетувате поклон коеф на манчестер имало.Да не ме сватите погрешно, јас не велам дека нема да тепа манчестер или дека се слаб тим туку ве опоменувам да не залетувате само заради што навивате на нив.Оти ете се изгоревте неколку пати па ако ви беше убаво слободнно продолжете.
Ти кажи, ти си царот овде и ни кажуваш секој ден кој ќе киксне.Кажи барем да не е погодам незе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom