Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не знае некој дали ќе ја довршат сторијата на Berserk во филмојте оти ми е мака мангата да ја читам.
Многу е грдо чувството кога ќе изглеаш некое јако аниме ( Cowboy Bebop), па уште повеќе ако не си трпелив и не знаеш кое аниме да го започниш..
Дајте препорака за некое аниме со добар fight, приказна, пресврти, па и со супер моќи....
Втор жанр да го наречам, има нешто со вампири ама да е квалитетно, сум изгледал Vampire Hunter D (така се викаше? ) и Hellsing, Hellsing Ultimate OVA.
Mora so vampri?
Zemi glej Hajime no ippo. Boksersko anime ama mnogu jako, ovaa godina ke ima treta sezona.
Initial D. Fast and furios u japonski stil.
Outlaw star. Kako Cowboy Bebop e.
Ergo Proxy i Ghost in the shell: SAC.
Ergo Proxy i Ghost in the shell: SAC.
Ghost in the shell, долгометражните прво или серијалот, по кој редослет ? Оти долгометражните не ми се гледани од ко одеа на тв.
Нее, таман работа онака ми текна затоа што само тие две аниме сум ги гледал со вампири.
Сепак фала за другиве препораки.
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 01:16 ---
Meanwhile... додека јас се нервирам после секое топ изгледано аниме, и се чувствувам изгубено некој си прави забава....
![]()
![]()
Probaj go dance in the vampire bounth I trinity bloodМногу е грдо чувството кога ќе изглеаш некое јако аниме ( Cowboy Bebop), па уште повеќе ако не си трпелив и не знаеш кое аниме да го започниш..
Дајте препорака за некое аниме со добар fight, приказна, пресврти, па и со супер моќи....
Втор жанр да го наречам, има нешто со вампири ама да е квалитетно, сум изгледал Vampire Hunter D (така се викаше? ) и Hellsing, Hellsing Ultimate OVA.
Многу е грдо чувството кога ќе изглеаш некое јако аниме ( Cowboy Bebop), па уште повеќе ако не си трпелив и не знаеш кое аниме да го започниш..