HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
Колку?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку?
Колку?Или јас не ја гледам цената
![]()
Mislam deka site sto dojdoa vo Real skoro da nemaat poim za transferi. Mislam seriozno, 30 milioni za faking Koentrao??? Vo timot uste go cuvaat Khedira, Di Maria??? Arbeloa? A gde je napagjac? Benzema? Really? Go dadoa Ozil, pa i Higuain vo uslovi koga nemaat napagjac za zamena...
Srekja od Kaka se oslobodija...
Како тоа што е проблемот? Па како може да нема промо за мечот на севселенските Баерн Минхен нахјуманиот клуб на светот кој ја спаси Борусија од банкрот поклонувајќи и 25 евра за потоа да им ги украде двајцата главни играчи. Клубот на чело со најголемиот филозоф меѓу манекените од светот на фудбалот.![]()
Колку?Или јас не ја гледам цената
![]()
Мислев некој младинец им еДобар си е Кедира бе зашто така збориш..
Него да платиш 40милиони за факинг Иљараменди треба да си мрднат у тоа главата малце.. Ало 40 мил за тотален анонимус, тој ако вреди 40 јас вредам 5 милиони сигурно.
Него, Манчини ќе дебитира против Јуве а![]()
Јас слушнав 6 милиони, 3 сезони = 18 милиони...Да да, прво се збореше дека наводно барал 20 милиони плата.
Ама ете сепак прифатил 4 на крај.
Манчини хахаха добар човек.![]()
Добар си е Кедира бе зашто така збориш..
Него да платиш 40милиони за факинг Иљараменди треба да си мрднат у тоа главата малце.. Ало 40 мил за тотален анонимус, тој ако вреди 40 јас вредам 5 милиони сигурно.
Вкупно толку, за до крај на договорот, таман работа, кој ќе му даде толкуДа да, прво се збореше дека наводно барал 20 милиони плата.
Ама ете сепак прифатил 4 на крај.
Манчини хахаха добар човек.![]()
Лузерска екипа која до лани имаше повеќе порази во финале од победи се сити на Реал и се самопрогласува за најдобар клуб во Европа![]()
Па не би рекол дека е тотален анонимус, за вас може е, за тие што пратат Примера сигурно не е. Дечкото е еден од главните виновници што Сосиедад годинава игра ЛШ, eден од најдобрите играчи на Сосиедад за изминатата сезона, нешто слично како штоМартинез беше најдобар играч за Билбао таа година кога играа финале во ЛЕ, Баерн ја платија клаузулата од 40 милиони и секој цент им се исплати за него. Мислам дека и за него во фан клуб Баерн се водеа слични муабети после само 5 одиграни натпревари, дека е преценет и нема да го биде, па ете видовме во какво играчиште прерасна. Ќе видиме за некое време, сеуште е рано да се кажува за него дали е промашен трансфер или не, скоро се опорави од повреда, јас очекувам тој да биде новиот Чаби Алонсо во Реал, затоа што стварно во играта премногу потсетува на него.
Не можеш да се самопрогласиш ако си освоил тројна титула и плус освојуваш Суперкуп на Европа после некој месец. Aвтоматски си НАЈДОБАР во Европа, не знам што не ти е јасно
Љоренте беше најдобар таа сезона за Билбао кога играа финале во ЛЕ