Нема да ја даваатЗнае некој дали ќе ја даваат на тв со напредок?
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема да ја даваатЗнае некој дали ќе ја даваат на тв со напредок?
Знае некој дали ќе ја даваат на тв со напредок?
Сајбер најди ми го постот кај што кажав дека Адемовиќ ќе го бидее
Денес он и Стојков изиграа перфектно. Стојков, секоја утакмица се подобар и подобар, а и може да се кажее оваа сезона наш најдобар играч.
Си дава голови секоја утакмица, си си ебава како сака
И Влатче е се подобар и подобар, и плуќата почна да го пушта веќе, секоја утакмица накачува по 10 минути повеќе трчање, и повеќе борба
Релиќ веќе очи да не му видам у прв состав. Мики денес влезе у второ на негова позиција, и е Мичка за него!
Само не знам што ќе се прави со одбрантата. Еден ебан Напредок, на кој везен играч им е Тони Велјановски (проклета да е таа екипа на која играта зависи од Тони, ејј од Тони кобилата) лесно влага у наш шеснаесетник.
Шта речи?
Абе Вајс што ти требаше тоа хорсањето![]()
Ke idite nedela ??
Ахам. Веќе резервиравме 5 авиона. Ако има поголема заинтересираност има можност за уште 2-3.
Ќе го прекиниме бојкото само за вас, па после то пак ќе продолжиме со истио.Coecki prasvam ili uste bojkotirate ?
Једино Адемовиќ ако не опри таму малце од малце, ми се допадна денес како изиграШпиц играше, висок, цврст у дуел, има да ора у средина, ако игра у средина. Мене ми изгледа дека е тип на играч како Маневски, тој стил е
само што сечениов е цврст, не е битолско педерче
Јас мислам дека ќе го биде![]()
Адемовиќ не е физички спремен, нема направено припреми, ќе го биде, не се разочарувај![]()
Ви кажав јас дека Адемовиќ нема да го биде
Не треба и не смее, кривицата да се префрла само на него, ниту па на Боби. Капацитетот е толку, затоа нека се средат џукелине од управа, нека реагираат на време во врска со засилувањата.
п.с. Главата на Боби се крчка на 1ипол![]()
Ви кажав дека Адемовиќ ќе го биде![]()
А ова зелчево мало што играло денес, е наша школа. Природна позиција му е лев бек, што значи за во иднина имаме на кој да се потрпреме
Уште Илчо кога беше тренер, го гледав на пријателска во Ѓорче, и маме му ебам сечено, ги откорна![]()
А што имаш ти против Адемовиќ, па цело време гледаш да го изругаш?![]()
А моментално располагаме со еден напаѓач, ако може Адемовиќ да се нареече такво нешто. Мене на Ѓешо ме потсеќа, таков висок, торко, клапчо![]()
Го нема Адемовиќ, нема победа, факт!![]()
кажав дека Адемовиќ ќе го бидее![]()
Па фала богу во јануари му завршува договорот сака да се шитне