Breaking Bad

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Ептен сум возбуден и јас. Тешко ќе ми е да се опростам од задоволството наречено нова епизода од ББ. Од друга страна ептен сум среќен шо вакво ремек дело се емитуваше во мое време и го пратев скоро од почетокот.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
BRETTYGOOD.COM

Еве ви HD стрим пријателчиња мои.

Zedd
Уште 1 саат и 10 мин!!!

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Не го разбирам линкот.

Ако има некој HD стрим нека дава, ако не ќе чекам до 4.20 за торенти

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Ако некој сака да го гледа финалето тогаш еве линк од најдобриот стрим со одличен квалитет на слика и звук, најдобриот стрим што го најдов на интернет. Плус го одбројува и времето до почетокот на финалето!

http://www.brettygood.com/

ПС: Незнам зошто ама се осеќам исто како првиот пат кога имав секс.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ако некој сака да го гледа финалето тогаш еве линк од најдобриот стрим со одличен квалитет на слика и звук, најдобриот стрим што го најдов на интернет. Плус го одбројува и времето до почетокот на финалето!

http://www.brettygood.com/

ПС: Незнам зошто ама се осеќам исто како првиот пат кога имав секс.
Јас како кога ми го земаа првото Сони кец и ми рекоа дека ќе можам да го упалам одкога ќе се наручам. Пеперутки у стомак, не можам да чекам.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Одличен е стримот дури и за на тв преку HDMI се молам само да не го скинат на сред епизода

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Јас како кога ми го земаа првото Сони кец и ми рекоа дека ќе можам да го упалам одкога ќе се наручам. Пеперутки у стомак, не можам да чекам.

Сега најкомплетно ќе биде да си гледам финале, пивце во рака и девојка ми меѓу нозе да си игра со ..... и да и речам "Suck it, bitch"... Damn, I'm over exited!
--- надополнето: 30 септември 2013 во 02:38 ---
Одличен е стримот дури и за на тв преку HDMI се молам само да не го скинат на сред епизода

Премногу луѓе се закачија на страната, може да почне да сецка на сред финале, а тоа не е добро, бидејќи може да го скршам лаптопот ако ми закочи на нешто битно...

Kajgana Shop

На врв Bottom