Hiryu
H+
- Член од
- 5 мај 2013
- Мислења
- 674
- Поени од реакции
- 848
Не ми помогна бикарбоната
:Чекај ти треба 3-4 дена.
Продолжи и одржувај хигиена на усната шуплина и не го допирај барем не со прсти(најопасните бактерии се таму и под ноктите).
Некој да не има информација каде може да набавам ИНУЛИН прашок?? Итно е
Прашањето е мора ли да биде прашoк??
24 часа заштита за Вашето дете Состав: 100 г. на препарат содржи: – 70.9 % инулин, 11.5% глукан, 9.2 % прашок од ацерола сок, 6.2 концентрат од колострум ( млеко што се излачува во првите денови после бременоста и содржи висока концентрација на антитела, јаглехидрати и протеини ), – 1% цинков комплекс, – 0.9% бифидобактериум
Го има во подобро снабдените аптеки посебно оние што имаат матичен млеч+Zell Oxygen ампули за орална употреба, има и ампули посебни за имунитет но тие се за возрасни од Waltz .
А овој производ е околу 600 денари, тука беше 540 али јас само млеч земам од валтз или пак ако нема папа реале 100мг од ЕСИ.
--- надополнето: 27 септември 2013 во 15:33 ---
Денес додека седев на комп си ја свртев главата на десно (не наеднаш туку нормално) и одеднаш осетив болка од вратот на десната страна по должината на горниот дел на трапезот и сега кога ја вртам главата на десно осеќам болка и неможам само на лево кога ја вртам не ме боли... Што може да е ова?? Што да правам?
Чекај малку осеќаш ЈАКА Болка па да неможеш да се свртиш??
Јас сум се посигурен дека при спиење си утнал нешто.
Ако е болката Јака, под хитно кај матичен да ти даде упут за специјалист.
Еве веќе петти ден, нит можам да јадам ко што треба нит ништо баш како што опиша погоре. Купив вчера Прополис гел и го мачкам со прст како што пишува на упатсвото а членот пред тебе вика ни под разно со прст да се чепкаат
Ама изгледа ќе си тера по свое, џабе све
и ми се блокира кичмава или пак пршлениве ? Исчашено нешто ?