Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

2

~2A

Гостин
коцка сакам да ја запознаам затоа што гледаме аниме серии, во омилените серии ни е One Piece, (неа најомилено). Но, гоолема штета што не си во мкд.. :(

mute Штета што за пиво фестот не се запознавме, ама ајде наредна прилика...

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
Шаринган ќе дојдам ја накај мк, само што кога доаѓам седам малку во скопје и си идам :( најверојатно во октомври ќе доаѓам :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
коцка сакам да ја запознаам затоа што гледаме аниме серии, во омилените серии ни е One Piece, (неа најомилено). Но, гоолема штета што не си во мкд.. :(

mute Штета што за пиво фестот не се запознавме, ама ајде наредна прилика...
Наредна прилика крајот на октомври освен ако тебе не те води патот навака порано :D

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Дефнитивно Vanlok дечкото е подкован за секоја тема,би било прекрасно со него да се први муабет :)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Само со мене не. :(

Brat, ja veke te staviv na prethoden post so prilepskata bagra koja ja znam od anime temata. Ne te zapostavuvam. Ke se vidime, ke si napravime super provod i ke si najdeme nekoja anime devojka za waifu. Samo ne mi ja cackaj Rias Gremory.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
Само со мене не. :(
И јас би сакал да ве упознам сите вас обожаватели/ки на Јапанки :icon_mrgr:
Искрено надвор од форум и фб имам само едно другарче со кој делам мислења за аниме&манга истата персона што ме наведе во овој свет .
Ве следам на фб групата се надевам дека при некоја прилика ќе успеам да наминам на некоја од вашите собиранки (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom