P
parvati
Гостин
A бабина дАветина ли е тој што сам чуја дека ако плеснеш циганку у гз под мост навечер, ке имаш среќу у љубаф цел живот ? : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A бабина дАветина ли е тој што сам чуја дека ако плеснеш циганку у гз под мост навечер, ке имаш среќу у љубаф цел живот ? : )
Па и они су људи брат, исто гомно сереф : ) a и постои кондом,Поверојатно е дека некоја инфекција ќе закачиш, ама пробај, па сподели.
a и постои кондом,
Jас имам плеснато ама само малери ме терет отогаш,
е сега дали имат повратен ефект ?
Ак ја плеснам пак дали ке се вратам на старо а ?!![]()
Ova so tresenjeto carsav navecer bilo za da ne povredis nekoja samovila sto se dvizi navecer, mi ja kazaa forata![]()
sega so kamenja ke frlam pod terasa
![]()
samo neka mi go objasnat ova so secenjevo nokti so e forata, valjda strav od kloniranjeТи биди умна да не чукниш некој со камен по глава ни крив ни должен да наеби...
![]()
Мене баба ми вика да не сум седел на кошето на масата ќе сум земал циганка за жена. Јас седев и ете не земав циганка. Значи не се точни овие глупости.![]()
Ти не беше оној со чешмичето?
Се е можно. На мајка ми пријателка има црква вака изградена на сон. Досега таму до црквата ископаа 8 бунари. И она каде ќе каже таму копаат и изглегува вода.
STEALTH имаш одено во с.Аргулица кај таа жената што има црква?
Ист случај со овој со Св Ѓорѓија.
Можеби на некои како Мачорка им е премногу смешно и си тераат сеир на туѓа мака.
Лесно е да кажеш овој е будала сонувал дека таму има црква ретардиран е и халуцинира. А вие што им верувате сте глупи.
15 години не можев убаво да зборувам, ми кажаа што е проблемот и се среди за две недели. За ова имате некое објаснување?
Или сум чекал жената да отвори црква па да и направам добра реклама дека знае да лечи.
Додека некој не осети на своја кожа ништо не верува.
Не верувам во оние бајачите што имаат ценовник за секоја болест и идам само во црква.
Место на кое ако сакаш запали свеќа и помоли се за маката како верник и ако сакаш остави пари.
Има многу кои се излечиле на вакви места кој сака нека верува кој не не мора. Идам редовно за секој голем празник и сум видел луѓе со секакви маки.
Не дај боже да ве снајде нешто па лекот ќе го барате и под дрво и под камен.![]()
Хмм...