- Член од
- 19 септември 2009
- Мислења
- 5.081
- Поени од реакции
- 4.932
Baern go drzi primatot za najdobar klub,toa e bitno.Toa se racuna.Da osvojat triple ke bide tesko ama susni godini nema da se povtorat.
Toj si ja resi sudbinata pred LS finaleto.Na leto izjavi deka saka da odi vo Baern a Watzke rece : "Odi kaj sakas,vo Baern ne moze".
E sega dragonsky dali ne znae ili se pravi lud ama eve ke povtoram Lewa si kaza kaj saka da odi uste vo juni-juli,taka da ne znam zasto predava demagogii.
Ete Igorce neka se izjasni za ova.
Ke imam gorko cuvstvo,toa si e normalno ne velam ne.No,sepak toa nema nikogas da se sluci.
Никој некажа дека не кажал тоа или што ти ја знам, но Дортмунд направија се за да го задржат му зголемија плата, пробаа да го убедат да не оди во Баерн значи буквално се што беше во нивна моќ, а овој серково не се предомисли, а знам се вртеа муабети дека има понуда и од Челси и Сити и Јунајтед, 3 екипи кои секогаш се борат за највисок пласман, тој се фатил за Баерн, а за тоа што викаш демек нема да има сушен период никој неможе да гарантира, моментално Баерн има јак тим, но имаше исто така и пред 3 сезони јак тим па Дортмунд две години по ред му зема титула, така да ако Лева оди Баерн затоа што мисли дека повеќе ке напредува од Дортмунд мислам деке а грешка, а за тоа што е сега најзаслужни се Дортмунд и Клоп и никој друг.