Прилепчани спортуваат | недела , 15:00 - 16:30, Сала Македонија|

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Да не се отфрли и можноста "Прилепчани се праат хебла" кафанска собиранка. Вештината на пијањето ми е паралелна со играњето така да пазете се ;) :P

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Да не се отфрли и можноста "Прилепчани се праат хебла" кафанска собиранка. Вештината на пијањето ми е паралелна со играњето така да пазете се ;) :P

Значи штом го видиш шишето пијалок си пијан, ко денеска, ја виде топка и падна.

Red John

Ти реков Јанг и Велбек? :unsure:

:place:

Ти ми рече едно дерби неаме тепано салам! :confused:

То е то.

Не ни е судено да тепаме дерби сезонава, ко вас шо не ви беше судено да тепате па и судиите од кај нас беа.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Шаринган ќе ти одговори, косата му побеле кко ми го виде потегот. :cool:

Иначе браво за голманот BilboBaggins, гол не можевне да постигниме. Она turvior , дрво, дрво неделкано, комплетно разочарување.
Фала, фала :pipi:. Само еден гол примив цела утакмица оти унечката заборајв да си ја врзам, а автоголот од Раде не се важи :D. Ако играме на паркет или трева нареден пат, clean sheet очекувајте.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Време е да се спремаме за наредниот clash of the titans ( колку и да сме тиња, пак ќе сме поарни од филмовите ), па така да почниме да се договараме.

Исто место, ист термин, во случај на временски непогоди можи да се смени местото, иначе промени нема да има.

Шарените:

turvior
Lu5
Тој со дресот од милан
Божино
Маестро Џони

Vs

Белите:

BilboBaggins
Шаринган
INFERNO`
Verdict
И главната ѕвезда РАДЕ !!!

--------------------------------------------------------------

Jackdraw
BrunoFresh
Hurin
ShakaZulu
@TheMagus
Петар Р.
lazzy^
Lux
Martin

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Aј ако има други шо сакаат да играат, а не беа на минатава утакмица нека се пријават овде оти ако бидиме фазла од 10, 12 треба по 3 екипи да прајме, со боља да се чекаме а така е уште поубо, поубав фудбал че има ако знајш дека ако изгубиш че си чекаш други да изиграат :)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
И да не заборавам, ТУРВИОР, ИГРАЈ КО ШО ТРЕБА ОТИ ЌЕ ТЕ ЛУСТРИРАМ !!11

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.990
Поени од реакции
12.634
Абе добро вие само фудбал знајте д`играте? Дајте баскет да напрајме некојпат ебаго :)

Kajgana Shop

На врв Bottom