Прилепчани спортуваат | недела , 15:00 - 16:30, Сала Македонија|

2

~2A

Гостин
дечки ни жена ни деца имам, ама кажете еднаш во колку конечно.
ЕТЕ ГО НАСЛОВОТ е во 14.30. Само на Hurin не му чиниТ, ама веќе другиве луѓе знаат отприлика дека е кај 2ипол... еден фудбал да му еам мајката стара не можеме да се организираме :D.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Ајде бе луѓе, утре во 14:30 и готово, на тие што не му одговара ќе има и друг пат. Ебаго. :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
епа ок ко така, че дојдам тогаш колку толку едно 20 мин че се поврткам и не играм, играјте :)

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Ебаго чиграте. :О Сега ја гледам темава, а баш си дојдов Прилеп викендов, ама ништо од спортска опрема не носам, така да здравје другио пат можи да ви се приклучам. :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Ебаго чиграте. :О Сега ја гледам темава, а баш си дојдов Прилеп викендов, ама ништо од спортска опрема не носам, така да здравје другио пат можи да ви се приклучам. :)
иди море, че седиш, битно е дружбата, таман треба да се запознајме ја и ти, че ми објасниш ти за тапаните, јас тенкоја тактика на heroes 3 че ти кажам и сите среќни весели :)

2

~2A

Гостин
Другиот викенд можеби ќе играме на Могила горе или в сала. Таман. ;)

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Абе шо спортска опрема можи кизне шо фудбал че падни... онака да се посмејме :D

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
иди море, че седиш, битно е дружбата, таман треба да се запознајме ја и ти, че ми објасниш ти за тапаните, јас тенкоја тактика на heroes 3 че ти кажам и сите среќни весели :)
Можи да поминам да ве ѕирнам, а за играње тешко. Другпат. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom